selam arkadaşlar. ilk sayfadaki talimatları izleyerek önce 3.1 i kurdum. telefon sorunsuz açıldı. hatta wifi ve bluetooth dahil denediğim herşey sorunsuzdu. samsung akkount dan yedeklerim kendiliğinden kurulmaya başladı. wifi de ordan mı geldi bilmem. nedicede sayfadaki bootloader işlemini yapmama gerek kalmadı.
fakaaat, 3.1.1 herşeyi mahfetti. yine talimata uygun kurulumu tamamladım. açılır açılmaz eposta hatası. çözümü uyguladım, açılıp kapanınca y.ne aynı. yetmemezmiş gibi merakımdan 240dpi modu da kurunca herşey iyice sarpa sardı. hava widgeti başta olmak üzere klavye ve bazı eklentilerde erkan uyumsuzluğu hoş olmayan bir görüntü oluşturdu. yeni klavyenin bir kısmı ekrana sığmıyor. tersi olması beklenir oysa. hava widgeti ise kenarda kaldı. bari iki satır olsa ortalarsın. Keşke 3.1 i kurup bıraksaymışım. İnşallah daha sorunsuz bir sürüm çıkar diye bekliyoruz. Bu arada note3 kamerasındaki özellikler es geçilmiş alınması mı mümkün değil acaba. hani o slayt gibi kayan mod ayarları falan. saygılar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız