[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
ilk 3.1i denemiştim fakat kilitleniyodu sonra buradaki zoot's Wipe script ile wipe yaptım, tekrar denedim 3.1 kuruldu, ardından da ota ile güncelledim. Şuan eposta durduruldu hatası dışında bi sıkıntım yok =)
4- v3.1.1 kurduktan sonra uygulama yöneticinden Email verilerini silin.
Yönergeyi tam sırasıyla yapsan sorunsuz kullanıyo olurdun :) v3.1.1 kurduktan sonra ayarlardan uygulama yöneticisini oradan hepsi kısmını aç emaili aç ve ön bellek ve verileri sil telefonu yeniden başlat.

enmavi

Üye
selam arkadaşlar. ilk sayfadaki talimatları izleyerek önce 3.1 i kurdum. telefon sorunsuz açıldı. hatta wifi ve bluetooth dahil denediğim herşey sorunsuzdu. samsung akkount dan yedeklerim kendiliğinden kurulmaya başladı. wifi de ordan mı geldi bilmem. nedicede sayfadaki bootloader işlemini yapmama gerek kalmadı.
fakaaat, 3.1.1 herşeyi mahfetti. yine talimata uygun kurulumu tamamladım. açılır açılmaz eposta hatası. çözümü uyguladım, açılıp kapanınca y.ne aynı. yetmemezmiş gibi merakımdan 240dpi modu da kurunca herşey iyice sarpa sardı. hava widgeti başta olmak üzere klavye ve bazı eklentilerde erkan uyumsuzluğu hoş olmayan bir görüntü oluşturdu. yeni klavyenin bir kısmı ekrana sığmıyor. tersi olması beklenir oysa. hava widgeti ise kenarda kaldı. bari iki satır olsa ortalarsın. Keşke 3.1 i kurup bıraksaymışım. İnşallah daha sorunsuz bir sürüm çıkar diye bekliyoruz. Bu arada note3 kamerasındaki özellikler es geçilmiş alınması mı mümkün değil acaba. hani o slayt gibi kayan mod ayarları falan. saygılar...
selam arkadaşlar. ilk sayfadaki talimatları izleyerek önce 3.1 i kurdum. telefon sorunsuz açıldı. hatta wifi ve bluetooth dahil denediğim herşey sorunsuzdu. samsung akkount dan yedeklerim kendiliğinden kurulmaya başladı. wifi de ordan mı geldi bilmem. nedicede sayfadaki bootloader işlemini yapmama gerek kalmadı.
fakaaat, 3.1.1 herşeyi mahfetti. yine talimata uygun kurulumu tamamladım. açılır açılmaz eposta hatası. çözümü uyguladım, açılıp kapanınca y.ne aynı. yetmemezmiş gibi merakımdan 240dpi modu da kurunca herşey iyice sarpa sardı. hava widgeti başta olmak üzere klavye ve bazı eklentilerde erkan uyumsuzluğu hoş olmayan bir görüntü oluşturdu. yeni klavyenin bir kısmı ekrana sığmıyor. tersi olması beklenir oysa. hava widgeti ise kenarda kaldı. bari iki satır olsa ortalarsın. Keşke 3.1 i kurup bıraksaymışım. İnşallah daha sorunsuz bir sürüm çıkar diye bekliyoruz. Bu arada note3 kamerasındaki özellikler es geçilmiş alınması mı mümkün değil acaba. hani o slayt gibi kayan mod ayarları falan. saygılar...

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
çok şahane. keşke S4 içinde böyle bi rom olsa

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim tamamen eline yüzüne bulaştırmışsın ve son cümlende de daha sorunsuz bir rom bekliyoruz demişsin. Biz burada bir çok arkadaşla beraber romu sorunsuz kullanmaktayız. v3.1.1 kullanıyoruz. Dediğin gibi kurulumu tam olarak talimatlardaki gibi yapamamışsın. Temizleme scriptini uygula v3.1 kur ondan sonra ota ile 3.1.1 indirip kuracaksın. Son olarak yapman gereken email verilerini silmek. Bu kadar.

aslls

aslls

Üye
arkadaşlar philz touch kurmak için download modeye aldığımda cihazı malesef odin telefonumu görmüyor :( yardım edebilecek olan varsa sevinirim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar philz touch kurmak için download modeye aldığımda cihazı malesef odin telefonumu görmüyor :( yardım edebilecek olan varsa sevinirim

Kiesi kur bilgisayarına yada samsung usb driver kurman gerekli

enmavi

Üye
Kardeşim tamamen eline yüzüne bulaştırmışsın ve son cümlende de daha sorunsuz bir rom bekliyoruz demişsin. Biz burada bir çok arkadaşla beraber romu sorunsuz kullanmaktayız. v3.1.1 kullanıyoruz. Dediğin gibi kurulumu tam olarak talimatlardaki gibi yapamamışsın. Temizleme scriptini uygula v3.1 kur ondan sonra ota ile 3.1.1 indirip kuracaksın. Son olarak yapman gereken email verilerini silmek. Bu kadar.
O kadar aptal değilim kardeş. Aynen ben de onları yaptım. email hatası açılışta tekrarlayınca eposta uygulamasını komple sildim. outlook var nasılsa. 240dpi de tercih meselesi sorun sayılmaz. program fazlalığından dolayı ramın %70lerde gezmesini ve ısınmayı saymazsak sorun yok. 3.1.1 ile ilgili herkes sorun yaşıyor. verdiğinden çok bozduğu pekçok şey var. deneyselliğe katkısı olur belki diyerek sadece bilgi paylaştım. elime yüzüme bulaştırmış değilim KARDEŞİM...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
O kadar aptal değilim kardeş. Aynen ben de onları yaptım. email hatası açılışta tekrarlayınca eposta uygulamasını komple sildim. outlook var nasılsa. 240dpi de tercih meselesi sorun sayılmaz. program fazlalığından dolayı ramın %70lerde gezmesini ve ısınmayı saymazsak sorun yok. 3.1.1 ile ilgili herkes sorun yaşıyor. verdiğinden çok bozduğu pekçok şey var. deneyselliğe katkısı olur belki diyerek sadece bilgi paylaştım. elime yüzüme bulaştırmış değilim KARDEŞİM...
Yanlış anlama kimseye aptal diyemem haddim değil. Dünya üzerinde toplamda 70-80 bin kişinin indirip kullandığı bir rom bu kendi konusunda ve buradaki konuda bir çok kişi var ama senin aldığın hataları alan görmedim. Çeşitli hatalar alan var tabiki her custom romun hatası ve hataları vardır hatasız custom rom yoktur. Kurulum sıralaması veya bir noksaklık mutlaka vardır. Bizde bu şekilde kurduk ve sorunsuz kullanıyoruz :) email uygulamasını tamamen silmeye gerek yok sadece uygulama yöneticisinden verilerini silip telefonu yeniden başlatmak yetiyo. 240dpi ise hiç denemedim bilmiyorum. Ram kullanımı yüksek evet note 3 uygulamaları baya yer kaplıyor ve kimse romu kurup kullanmak zorunda değil denersiniz beğenmesseniz silersiniz :)

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam yanlış anlama ancak kurulumda soun yaptığın bariz belli. Çünkü Burada 100 sorunsuz kullanan var ise 3-4 hata alan arkadaş var ki, bu arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Ben şahsen hiçbir problem yaşamadan kullanıyorum. En ufak bir kasıntı, ısınma sorunumda yok. Evet rami biraz fazla kullanıyor ancak Note 3 uygulamarını ve arayüzünü kullanıyorsun. Bunun önüne geçmen zor. Kullanmadığın herşeyi devredışı bıraksan belki etkisi olur. Samsung boşuna Note 3'e 3 gb ram koyup bu özellikleri eklemiyor. Lütfen biraz mantıklı konuş ve forum huzurunu bozmaya çalışma. İyi çalışmalar...

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
İyi çalışmalar...
Hacı sende şarj kullanımı nasıl? Sanki önceki versiyonda daha iyi gibiydi :D Benim bütün gün mobil veri açık olur whatsapp falan biraz aktif kullanırım. Onun dışında oyun veya müzik için vaktim olmuyo iş güç. Sabah 8 gibi çıkarıyorum gece yatmadan %40-50 arası oluyo bazen 30 oluyo bende 3.1.1 de. Bu arada wanam xposed kullanıyosan son sürüme güncellersen türkçe dil desteği gelmiş olmassa orada batarya ile ilgili bişeyler varmı bakayım :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Valla hocam şarj durumu bendede aynı :D Wanam'a bakalım bir. Bende sabah 08.30'da alıyorum şarjdan akşama kadar kullanıyorum. Gece yatarken yani saat 11-12 arası %30 yada %20'lerde oluyor. Deneyelim bakalım birşeyler :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

terbiyesizim

Üye
Beyler ben sızıntı 4.3 romlardan birini kurmuştum N7100XXUEMJ9 anabant sürümlü ve N7100XXUEMK9 yapım numaralı olan sızıntı yı yüklemiştim. Bu durumda ben hiç bir işlem yapmaksızın direk bu romu yükleyebilir miyim? yoksa 4.1.2 ye geri dönüp öyle mi yapmam gerekir? Acilen bir cevap verirseniz sevinirim.

Ayrıca bu KNOX olayı başımızı ağrıtmaz umarım. Çünkü şuan menüde knox öylece duruyor ama dosya indirmesi falan gerekiyor sanırım ama herhangi bir şey yapmadım onunla ilgili. bir sıkıntı çıkarmaz umarım. dediğim gibi sızıntı rom bu.

Son düzenleme:
aslls

aslls

Üye
Kiesi kur bilgisayarına yada samsung usb driver kurman gerekli
kies kurulu driverlerimin hepsi tam... sadece download modeye alınca görmüyor bilgisayar telefonu... normalde bağlanabiliyorum...

bLnmz

bLnmz

Üye
Beyler ben sızıntı 4.3 romlardan birini kurmuştum N7100XXUEMJ9 anabant sürümlü ve N7100XXUEMK9 yapım numaralı olan sızıntı yı yüklemiştim. Bu durumda ben hiç bir işlem yapmaksızın direk bu romu yükleyebilir miyim? yoksa 4.1.2 ye geri dönüp öyle mi yapmam gerekir? Acilen bir cevap verirseniz sevinirim.

Ayrıca bu KNOX olayı başımızı ağrıtmaz umarım. Çünkü şuan menüde knox öylece duruyor ama dosya indirmesi falan gerekiyor sanırım ama herhangi bir şey yapmadım onunla ilgili. bir sıkıntı çıkarmaz umarım. dediğim gibi sızıntı rom bu.

Hocam bendede sızıntı rom vardı. Ben önce 4.1.2 orjinal rom kurdum sonrasında bu romu kurdum. İstersen sende öyle yap. Sıkıntı çıkmasın. Garanti olsun...

kies kurulu driverlerimin hepsi tam... sadece download modeye alınca görmüyor bilgisayar telefonu... normalde bağlanabiliyorum...
Telefonunuz PC'ye bağlı iken bataryayı çıkarın. Daha sonra takıp Download moda alın. Bu şekilde bir deneyin isterseniz..

terbiyesizim

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın

enmavi

Üye
Yanlış anlama kimseye aptal diyemem haddim değil. Dünya üzerinde toplamda 70-80 bin kişinin indirip kullandığı bir rom bu kendi konusunda ve buradaki konuda bir çok kişi var ama senin aldığın hataları alan görmedim. Çeşitli hatalar alan var tabiki her custom romun hatası ve hataları vardır hatasız custom rom yoktur. Kurulum sıralaması veya bir noksaklık mutlaka vardır. Bizde bu şekilde kurduk ve sorunsuz kullanıyoruz :) email uygulamasını tamamen silmeye gerek yok sadece uygulama yöneticisinden verilerini silip telefonu yeniden başlatmak yetiyo. 240dpi ise hiç denemedim bilmiyorum. Ram kullanımı yüksek evet note 3 uygulamaları baya yer kaplıyor ve kimse romu kurup kullanmak zorunda değil denersiniz beğenmesseniz silersiniz :)
Yaptığım sadece yaşadığım tecrubeyi paylaşmaktan ibaretti. Olabilir belki yaptığımı sandığım bir işlem başarısız olmuştur. Kimseyi ya da birşeyi kötülemek değildi niyetim. "Forumun huzurunu kaçıracak" bir şey yaptığımı sanmıyorum. Küçümseyici ifadeler karşısında alınganlık yapmış olabilirim. Affola. Bir daha rahatsızlık vermem. Kolay gelsin...

bLnmz

bLnmz

Üye
yetmemezmiş gibi merakımdan 240dpi modu da kurunca herşey iyice sarpa sardı.
Kardeşim tamamen eline yüzüne bulaştırmışsın ve son cümlende de daha sorunsuz bir rom bekliyoruz demişsin.
Hocam arkadaş burda sizi ne küçük düşürmeye çalışıyor nede sizi küçümsüyor. Siz kendiniz her şey sarpa sardı demişsiniz arkadaşta şaka ile karışık bir cümle oluşturup göndermiş size. Bunda alınganlık yapacak bir şey yok. Arkadaşında size kötü niyetle bir şey yazmadığına eminim. Konunun mesajlarına genel olarak bakarsanız bazı arkadaşlar konuyu hiç incelemeden şunu nasıl yaparız bunu nasıl yaparız diye soruyor ki sordukları her şey ilk mesajda detaylı anlatımda mevcut. Sizde biraz anlayış gösterin ki gergin bir ortamda. Bilen/bilmeyen herkes bunu kurmaya çalışıyor. Kimisinin telefonu elinde patlıyor. Sizin tecrübeli yada tecrübesiz olacağınızı dışarıdan bakınca kimse anlayamaz. Lafıma da kırılmışsın. Af edersin.

terbiyesizim

Üye
Arkadaşlar ben sızıntı 4.3 kurmuştum ama şimdi sammobiledan stock 4.1.2 indirip onu kuracaktım ki telefon kurulum yapmadı. Bunu nasıl yapabiliriz? Yani nasıl tekrar 4.1.2 e dönerim? Araştırdım bişe bulamadım

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar ben sızıntı 4.3 kurmuştum ama şimdi sammobiledan stock 4.1.2 indirip onu kuracaktım ki telefon kurulum yapmadı. Bunu nasıl yapabiliriz? Yani nasıl tekrar 4.1.2 e dönerim? Araştırdım bişe bulamadım
Odin ile kurmayı deniyorsunuz değil mi hocam?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 ye dönmene gerek yok. Sadece temiz kurulum yapman gerek. Yani verdiğim script ile telefonun hafızasını tamamen sil sonra bu romu kur. Zaten stock 4.3 ten sonra 4.1.2 ye dönüş biraz sıkıntılı. Dönüş yok gibi bişey. Şuan kullandığın roma philztouch kurup script ile temizle ve bu romu kur.
Demekki tam değil, yada eksik olan başka bir ayar var. Download modda kesinlikle görmesi lazım.