Rom guzel ama galeriye gec giriyor sarj 4.3e gore çok cabuk bitiyor bide cameradan bi foto cekince 2ciyi cekmiyor sonlandirip tekrar girince cekiyor nette falan yavas geldi banaBide

Ram cok kullaniyor 4.3e gore takılma yapıyor bazen gec uyanmada var.
Romu bende kullanıyorum. Şarj konusunda. Çalışan birisiyim ve telefon her an lazım olabiliyor. Beni sabah 8.30'dan Gece 23.45'e kadar (kalan: %20) idare ediyor. Tabi bu kullanıma bağlı olarak değişir ancak RAM ve şarj kullanımını ROM için maruz görün.
Telefonda zaten 3100mAh pil var. Kendi özelliklerini kullandığında çok çok yetiyor ancak siz birde telefonun üstüne Note 3 koyunca pil dayanmayabiliyor

Kamera sorunu demişssiniz. Söylediğiniz için bir deneme yapayım dedim. 15 adet resim çektim peş peşe. Daha sonra Galeri'ye girip çıktım tekrar 15 resim çektim. Sorunsuz. Galeride yavaş olmasıda biliyorsunuz Temassız komut var ve her an hazırda beklediği için muhtemelen ondan ağır giriyor. Dediğiniz gibi takılma sorunu pek yaşamadım. Geç uyanma sorunu bendede vardı. Şu şekilde çözebilirsin biraz etkisi oluyor.
Ayarlar / Genel / Geliştirici Seçenekleri
- Pencere Animasyon Ayarı: Animasyon kapalı
- Geçiş Animasyonu Ölçeği: 1x
- Animatör Süre Ölçeği : 1x
Eğer ayarlar arasında Geliştirici seçenekleri mevcut değil ise;
Ayarlar / Genel / Cihaz Hakkında / Yapım numarasına 4-5 kez dokunun. Direk gelecektir zaten.
Kolay gelsin