terbiyesizim
Üye
Odin ile kurmayı deniyorsunuz değil mi hocam?
4.1.2 ye dönmene gerek yok. Sadece temiz kurulum yapman gerek. Yani verdiğim script ile telefonun hafızasını tamamen sil sonra bu romu kur. Zaten stock 4.3 ten sonra 4.1.2 ye dönüş biraz sıkıntılı. Dönüş yok gibi bişey. Şuan kullandığın roma philztouch kurup script ile temizle ve bu romu kur.
Demekki tam değil, yada eksik olan başka bir ayar var. Download modda kesinlikle görmesi lazım.
İlk mesajdan sıralamayı takip ederek kur buralardayım yazarsınTamam dostum sağol şimdi deneyecem bir sorun olursa yazarım yine.
acaba custom rom olmasıyla bi ilgisi olabilirmi ???4.1.2 ye dönmene gerek yok. Sadece temiz kurulum yapman gerek. Yani verdiğim script ile telefonun hafızasını tamamen sil sonra bu romu kur. Zaten stock 4.3 ten sonra 4.1.2 ye dönüş biraz sıkıntılı. Dönüş yok gibi bişey. Şuan kullandığın roma philztouch kurup script ile temizle ve bu romu kur.
Demekki tam değil, yada eksik olan başka bir ayar var. Download modda kesinlikle görmesi lazım.
Merhaba. Aklımdaki soruların cevapları için, tüm sayfaları okudum, sanırım yolunu buldum. Sorularımı ve çözümünü yazayım, onay verirseniz kurayım.
-Sızıntı 4.3 kurulu. Önce script ile temizleyip, sonra v3.1 kurulup ota ile v3.1.1 flaşlanıp, mail temizlenecek.
-Wifi sorunu olursa, patch odin ile kurulacak ama 4.3 ile geldiğim için gerek olmayabilir.
Sızıntıyı rootlamıştım, PASS çıkmıştı, superuser eklenmişti ancak rootlu uygulamaları kullanamıyordum KNOX'tan dolayı sanırım. Rootlu değil diyor bazı uygulamalarda ama rootlandı.
-Bu romda bu gibi KNOX sorunu var mıdır, roota etkisi nedir?
Teşekkür ederim.
Bunun çok basit bi yöntemi var bende sevmiyorum kaldırdım o sembelleri şu an mobilim dizin aklımda değil yarın yazarım system de bi klasör içinde featuresmi ne olacak onu silip tlfnu yeniden başlatıyosun yarın tam dizini ve dosya adını söylerim.Ben bu romu kurdum oldukça iyi ama klavyesi neden böyle ve nasıl düzeltirim?
Yani ben sadece harfleri görmek istiyorum. Ayrıca basılı tuttuğumda türkçe karakter yerine semboller geliyor. Bunları düzeltebilecek bir yol söylerseniz sevinirim.
temiz kurulum yap scriptle temizle sonra 3.1 kur sonra bootloaderi uygula sonra otadan 3.1.1 indir kur son olarak uygulama yöneticisinden email verilerini silip yeniden başlat bu rom rootlu ve knox kaldırılmış romdur bootloaderi de yap unutmaMerhaba. Aklımdaki soruların cevapları için, tüm sayfaları okudum, sanırım yolunu buldum. Sorularımı ve çözümünü yazayım, onay verirseniz kurayım.
-Sızıntı 4.3 kurulu. Önce script ile temizleyip, sonra v3.1 kurulup ota ile v3.1.1 flaşlanıp, mail temizlenecek.
-Wifi sorunu olursa, patch odin ile kurulacak ama 4.3 ile geldiğim için gerek olmayabilir.
Sızıntıyı rootlamıştım, PASS çıkmıştı, superuser eklenmişti ancak rootlu uygulamaları kullanamıyordum KNOX'tan dolayı sanırım. Rootlu değil diyor bazı uygulamalarda ama rootlandı.
-Bu romda bu gibi KNOX sorunu var mıdır, roota etkisi nedir?
Teşekkür ederim.
Bunun çok basit bi yöntemi var bende sevmiyorum kaldırdım o sembelleri şu an mobilim dizin aklımda değil yarın yazarım system de bi klasör içinde featuresmi ne olacak onu silip tlfnu yeniden başlatıyosun yarın tam dizini ve dosya adını söylerim.
Knox falan varmı telefonda? Sızıntı mj9 sürüm gibi görünüyor. Note 3 özellikleri için bu romu veya mk9-ml3-ml4 gibi son çıkan romlar üzerine note 3 mod paketini kurmalısın.Jelly bean 4.3 yüklü ama hangi rom bilmiyorum ben note 3 özellikleri kazandırmak için hangilerini nasıl yüklemeliyim bunu üzerine
system/csc içinden feature.xml dosyasını silip telefonu yeniden başlat kardeşim. bunun için solid explorer kullanabilirsin.Bekliyorum kardeşim güzel haberini :d
Knox falan varmı telefonda? Sızıntı mj9 sürüm gibi görünüyor. Note 3 özellikleri için bu romu veya mk9-ml3-ml4 gibi son çıkan romlar üzerine note 3 mod paketini kurmalısın.
system/csc içinden feature.xml dosyasını silip telefonu yeniden başlat kardeşim. bunun için solid explorer kullanabilirsin.
(aynı isime benzer bi tane dosya daha olabilir onuda silebilirsin.)
Esfileyi bilmiyorum ben solid explorer ile sildim root yetkisi isterEsfiledan silmeye calisiyorum silinmiyor?
Esfileyi bilmiyorum ben solid explorer ile sildim root yetkisi ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?