4.2.2 android/obb sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

uartuk

uartuk

Üye
    Konu Sahibi
4.2.2 android/obb sorunu
arkadaşlar mali 400 ( galaxy s3 gt-i9300 ) cihazıma kaç defa 4.2.2 rom yüklediysem ( omega v45 imperium v 13 ve sammobilenin verdiği 4.2.2 romda dahil ) android/obb klasörüne sd dosyası atamadım sürekli hata verdi iptal etti farklı yöntemlerle atmış olsam bile oyunların hemen hemen hiçbirini açamadım 4.1.2 versiyona geri dönüş yapmak zorunda kaldım şimdi rahat rahat oyunların dosyalarını atıp rahatlıkla oynayabiliyorum bu sorun sadece bendemi oldu yoksa sizdede oldumu bu tür sorunlar

not : bu arada bu ilk açtığım konu bi yanlışlık yaptıysam uyarmanız yeterli

custave

custave

Üye
var olani silip burdaki obb yi androidin icinde ac bi dene

uartuk

uartuk

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeş sonuç hüsran hiç bir oyunu obb klasörüne atamıyorum bellekte farklı bir yere atıp ordan obb klasörüne kopyalıyorum ama oyunu açmıyor 10 tane oyun denediysem 9 u hata verip atıyor.... :angry:

bloorsht1

Üye
Kardes benim sr tede ayni sorun vardı.sen dosyayı sd karta at sonra telefon üzerinden android obb ye taşı

- - - Eklendi - - -

Sr yazdım s4 olacakti

uartuk

uartuk

Üye
    Konu Sahibi
zaten dikkatli okursan obb klasörüne bi şekilde atıyorum diye belirttim ama gel gör oyunlar açılmıyor benim sıkıntım burda zaten oyun oynayamaz oldum. S3 e v4.2.2 rom kurup bu hatayı alan bir tek benmi varım acaba ?

bloorsht1

Üye
Bende s4 4.2.2 rom var nxtgen rom benimkide rootlu.once obbyi at sonra apkyi kur.olmassa 4.1.2 ye odinden geri don

- - - Eklendi - - -

Pardon 4.1.2 ye döndüm demissin.cm 10.1 vqrsa onu at s4e o da 4.2.2 ayrıca en stabili o

uartuk

uartuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşalr teşekkürler yardımlarınız için ama neler denedim ne yaptıysam olmadı önce datayı attım sonra apk kurdum , apk kurdum datayı attım üzerine tekrar apk kurdum tb dosylarını buldum attım tb den geri yükle dedim yani kısaca amuda kaldırmadığım kaldı s3 ü :islik ama nafile şimdilik v4.1.2 ile idare ediyorum sam amcanın 4.2.2 versiyonunu beklemekten başka çare yok bakalım onun tam sürümünde bu sorun giderilmiş olacakmı inşallah giderirler onlarca sitede aradım aradım çözen yok bakacaz artık bi şekilde sorunu çözersem anlatırım sizede nasıl çözdüğümü yada çözen olursa söyler ne yapmamız gerektiğini bizde rahat rahat v4.2.2 kullanmaya devam ederiz ...