3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
nasıl hallettin? bende de aynı sorun var

Halletme şöyle oldu; Oviden indirince yine 2. uygulamayı yüklü yünce kapatıyor.Bende çözümü direk o uygulamayı internetden arıyarak buldum kurdum öyle çalıştı.Uygulama adı=talking cat.

erdi_s

erdi_s

Üye
Halletme şöyle oldu; Oviden indirince yine 2. uygulamayı yüklü yünce kapatıyor.Bende çözümü direk o uygulamayı internetden arıyarak buldum kurdum öyle çalıştı.Uygulama adı=talking cat.
eyvallah :)

alonewolf60

Üye
nasıl yüklüyecem bunu.?bi site vermişsinde oradaki linkler kırık..

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Arkadaşım allah aşkına şu çevirimiçi paylaşım'a dokunmayın.Lazım oluyor arkadaşlar.XM tuşunda falan değiştiriyorsunuz kötü oluyor, çünkü fotoğraflarımda da çevirimiçi paylaşım tuşu yerine sensör aç/ka. oluyor.Birde Haritalar(son sürüm) wifi bağlantısı kursam bile konum bulmuyor.Son olarak Nokia Mağaza(son sürüm) bazı uygulamaları ''indirme başarısız'' hatası veriyor telefon yazılımından kaynaklı.Bunlar düzeltilsin.(ÇOK HATA VAR.)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım allah aşkına şu çevirimiçi paylaşım'a dokunmayın.Lazım oluyor arkadaşlar.XM tuşunda falan değiştiriyorsunuz kötü oluyor, çünkü fotoğraflarımda da çevirimiçi paylaşım tuşu yerine sensör aç/ka. oluyor.Birde Haritalar(son sürüm) wifi bağlantısı kursam bile konum bulmuyor.Son olarak Nokia Mağaza(son sürüm) bazı uygulamaları ''indirme başarısız'' hatası veriyor telefon yazılımından kaynaklı.Bunlar düzeltilsin.(ÇOK HATA VAR.)
çok hata var dediğin kişisel olan mod lar XM tuşu falan,haritalar da şuana kadar sorun yoktu nedense bi tek sende çıktı,nokia mağazada indirdiğin uygulama QT ysa hata verebilir diğer uygulamalrda hiçbir şekilde hata vermez,hard format at olmadı bu yazılımı kullanmak zorunda değilsin.

dj_onur

dj_onur

Üye
qt bendd czlıstı da navi de calıstı ama harıta guncellenmedı dahili bilesen dedi. Begenmiyofsan kndn fw yap cok zor degıl

chepny

Üye
gerçekten I am impressed, teşekkürler, çok etkilendim, emeğine sağlık, sorunsuz çalışıyor

SLH.55

SLH.55

Üye
Telefonu açtığımda normal klasörlere girdiğimde efekli giriyodu.Aradan 5 dk geçiyor .Klasörlere tekrar giriyorum normal şekilde giriyor efek yokmuş gibi ama bu sadece normal klasörler için oluyor.Örneğin ayarlara girince efek yine var.Ramblow açarak arka plan uygulamalarına bakıyorum (arkaplanda çalışan uygulama varmı diye) sadece javaSplash adında program var.
Sebebi sizce nedir ?

AHMET197635

Üye
Tesekur

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten I am impressed, teşekkürler, çok etkilendim, emeğine sağlık, sorunsuz çalışıyor
iyi günlerde kullanın
Telefonu açtığımda normal klasörlere girdiğimde efekli giriyodu.Aradan 5 dk geçiyor .Klasörlere tekrar giriyorum normal şekilde giriyor efek yokmuş gibi ama bu sadece normal klasörler için oluyor.Örneğin ayarlara girince efek yine var.Ramblow açarak arka plan uygulamalarına bakıyorum (arkaplanda çalışan uygulama varmı diye) sadece javaSplash adında program var.
Sebebi sizce nedir ?
sanırım bu tema efektinden kaynaklı
iyi günlerde kullanın

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm için linkler yenilendi

esqalsiz

esqalsiz

Üye
elne saglk kards denendi mi?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
knuyu bastan duzenle kardsm bu arada android ne oldu gerimi döndun symbian a

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
knuyu bastan duzenle kardsm bu arada android ne oldu gerimi döndun symbian a
yaptığım değişiklikleri ekledim baştan düzeltmeme gerek yok, yok kardeş android teyim hala,bu yazılımı arkadaşlar için yaptım yapmışken paylaşim dedim :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
hmm..peki önceki wersynda ses komutları ve arayan adı ozellkleri yoktu bunda war mı acaba

----------Eklendi @ 20:14:56 ---------- Yazıldı @ 20:14:07 ----------

bu arada v42 portunu nerdn aldn kardes

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
2 sinin cvbı da ilk sayfa da yazılı :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
hemen bakıyorum mobil den girdiğim için pek okuyamadım

----------Eklendi @ 20:24:05 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------

he tamam kardeş eklemiş sin gördüm umarım emeğine değer daha önce ki sürümde bayağı kaliteli idi :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
hemen bakıyorum mobil den girdiğim için pek okuyamadım

----------Eklendi @ 20:24:05 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------

he tamam kardeş eklemiş sin gördüm umarım emeğine değer daha önce ki sürümde bayağı kaliteli idi :)
inşallah değer,bu sefer beni baya uğraştırdı umarım beğenirsiniz :)

Üst Alt