SLH.55
Üye
nasıl hallettin? bende de aynı sorun var
Halletme şöyle oldu; Oviden indirince yine 2. uygulamayı yüklü yünce kapatıyor.Bende çözümü direk o uygulamayı internetden arıyarak buldum kurdum öyle çalıştı.Uygulama adı=talking cat.
nasıl hallettin? bende de aynı sorun var
eyvallahHalletme şöyle oldu; Oviden indirince yine 2. uygulamayı yüklü yünce kapatıyor.Bende çözümü direk o uygulamayı internetden arıyarak buldum kurdum öyle çalıştı.Uygulama adı=talking cat.

arkadaşlar QT uygulamarını indirip kurmanız gerekiyor PİPS şuan için ovi den yüklemeyi engelliyor ben daha önce söyledim sanıyordumeyvallah![]()
çok hata var dediğin kişisel olan mod lar XM tuşu falan,haritalar da şuana kadar sorun yoktu nedense bi tek sende çıktı,nokia mağazada indirdiğin uygulama QT ysa hata verebilir diğer uygulamalrda hiçbir şekilde hata vermez,hard format at olmadı bu yazılımı kullanmak zorunda değilsin.Arkadaşım allah aşkına şu çevirimiçi paylaşım'a dokunmayın.Lazım oluyor arkadaşlar.XM tuşunda falan değiştiriyorsunuz kötü oluyor, çünkü fotoğraflarımda da çevirimiçi paylaşım tuşu yerine sensör aç/ka. oluyor.Birde Haritalar(son sürüm) wifi bağlantısı kursam bile konum bulmuyor.Son olarak Nokia Mağaza(son sürüm) bazı uygulamaları ''indirme başarısız'' hatası veriyor telefon yazılımından kaynaklı.Bunlar düzeltilsin.(ÇOK HATA VAR.)
iyi günlerde kullanıngerçekten I am impressed, teşekkürler, çok etkilendim, emeğine sağlık, sorunsuz çalışıyor
sanırım bu tema efektinden kaynaklıTelefonu açtığımda normal klasörlere girdiğimde efekli giriyodu.Aradan 5 dk geçiyor .Klasörlere tekrar giriyorum normal şekilde giriyor efek yokmuş gibi ama bu sadece normal klasörler için oluyor.Örneğin ayarlara girince efek yine var.Ramblow açarak arka plan uygulamalarına bakıyorum (arkaplanda çalışan uygulama varmı diye) sadece javaSplash adında program var.
Sebebi sizce nedir ?
iyi günlerde kullanınTesekur
yanlış dosyayı upload etmişimelne saglk kards denendi mi?
linkler yenilenecekyaptığım değişiklikleri ekledim baştan düzeltmeme gerek yok, yok kardeş android teyim hala,bu yazılımı arkadaşlar için yaptım yapmışken paylaşim dedimknuyu bastan duzenle kardsm bu arada android ne oldu gerimi döndun symbian a

inşallah değer,bu sefer beni baya uğraştırdı umarım beğenirsinizhemen bakıyorum mobil den girdiğim için pek okuyamadım
----------Eklendi @ 20:24:05 ---------- Yazıldı @ 20:21:51 ----------
he tamam kardeş eklemiş sin gördüm umarım emeğine değer daha önce ki sürümde bayağı kaliteli idi![]()