ark lar android e geçtiğimden fw yapamıyorum ama bir gün elime 5800 düşerse tekrar başlarım ya da bir arkadaştan alıp yapabilrim,k.bakmayınHey Dj güncelleme var mı ufukta![]()

vaaaayyyyyy beeeeeeeeark lar android e geçtiğimden fw yapamıyorum ama bir gün elime 5800 düşerse tekrar başlarım ya da bir arkadaştan alıp yapabilrim,k.bakmayın![]()
sattın bizi :Pvaaaayyyyyy beeeeeeeesattın bizi :P
artık bıktım Symbian la uğraşmaktansen de haklısın DJyim. Allah razı olsun süper bi cfw bıraktın bize. Hata yok dert yok tasa yokartık bıktım Symbian la uğraşmaktan
For ExampleFW Guzel denedim Ama Daha iyisi var. Ellerine Saglık.

Eyw.sen de haklısın DJyim. Allah razı olsun süper bi cfw bıraktın bize. Hata yok dert yok tasa yok![]()
güle güle kullanın arkadaşlarsağolhayırlı olsun dostum . Ne aldın peki![]()
Galaxy Shayırlı olsunsağolGalaxy S

hayırlı olsun![]()
tşk ler arkadaşlariyi bakalım hayırlısı![]()

rambo_ft nin paylaştığı mod larda vardı sanırım,indirip atYaw kardes bu ses komutları ve mesaj okuyucuyu silmisin geri onları nasl atarım bide orj bazı uygulamalari attm kimı calsti mesaj okuyucu ve ses komutları calsmadı deli oldum..Sildgn blesenleri geri atacam ya yardm et
nasıl hallettin? bende de aynı sorun varEllerine sağlık arkadaşım ben kurdum her şey düzgün 10 numara.Ama oviden örneğin talking cat indiriyorum indirdikden sonra ayriyetden 10 mb bir dosya indiriyor onları kurarken 1 kuruyor 2 kurarken yükleme iptal edildi diyor.QT'kurdum bunun sebebi nedir sence.
Tamamdır Sorunu Hallettim...