3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

dj_onur

dj_onur

Üye
Dj yarın beklik bak :D

erdi_s

erdi_s

Üye
Hey Dj güncelleme var mı ufukta :)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Hey Dj güncelleme var mı ufukta :)
ark lar android e geçtiğimden fw yapamıyorum ama bir gün elime 5800 düşerse tekrar başlarım ya da bir arkadaştan alıp yapabilrim,k.bakmayın :)

erdi_s

erdi_s

Üye
ark lar android e geçtiğimden fw yapamıyorum ama bir gün elime 5800 düşerse tekrar başlarım ya da bir arkadaştan alıp yapabilrim,k.bakmayın :)
vaaaayyyyyy beeeeeeee :) sattın bizi :P

gülveren06

Üye
arkadaşlar ben kurduktan sonra haritayı güncelllleyemiyorum . lütfen yardımcı olun . . .

dj_onur

dj_onur

Üye
Zaten en sonu dye blyrm gerek yok kullan öyle

----------Eklendi @ 20:57:36 ---------- Yazıldı @ 20:56:54 ----------

Zaten en sonu dye blyrm gerek yok kullan öyle ;) baska bı skntı war mı bı ara bende kurdm skntısı yok pek ben göremedm

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
FW Guzel denedim Ama Daha iyisi var. Ellerine Saglık.

anılbaran

anılbaran

Üye
hayırlı olsun dostum . Ne aldın peki :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine sağlık arkadaşım ben kurdum her şey düzgün 10 numara.Ama oviden örneğin talking cat indiriyorum indirdikden sonra ayriyetden 10 mb bir dosya indiriyor onları kurarken 1 kuruyor 2 kurarken yükleme iptal edildi diyor.QT'kurdum bunun sebebi nedir sence.

Tamamdır Sorunu Hallettim...

dj_onur

dj_onur

Üye
Yaw kardes bu ses komutları ve mesaj okuyucuyu silmisin geri onları nasl atarım bide orj bazı uygulamalari attm kimı calsti mesaj okuyucu ve ses komutları calsmadı deli oldum..Sildgn blesenleri geri atacam ya yardm et

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Yaw kardes bu ses komutları ve mesaj okuyucuyu silmisin geri onları nasl atarım bide orj bazı uygulamalari attm kimı calsti mesaj okuyucu ve ses komutları calsmadı deli oldum..Sildgn blesenleri geri atacam ya yardm et
rambo_ft nin paylaştığı mod larda vardı sanırım,indirip at

erdi_s

erdi_s

Üye
Ellerine sağlık arkadaşım ben kurdum her şey düzgün 10 numara.Ama oviden örneğin talking cat indiriyorum indirdikden sonra ayriyetden 10 mb bir dosya indiriyor onları kurarken 1 kuruyor 2 kurarken yükleme iptal edildi diyor.QT'kurdum bunun sebebi nedir sence.

Tamamdır Sorunu Hallettim...
nasıl hallettin? bende de aynı sorun var

Üst Alt