GULNARLI33
Üye
merhabalar
avea jet taraftar modem 8 gb paket akdığım günden beri bu konuyu araştırıyorum ve okuduğum mesajlardan anladığım kadarıyla buradan alınan bilgilerle bir çok kişi sorununu çözmüş.benim öğrenmek istediğim bu ayarları avea jet modem(mf190)de aynen uygulayabiliyor muyuz?ve cep telefonum c6-01 ne gibi ayarlar yapmalıyım.şimdiden teşekkurler
Ben netbooktan bağlanmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim...
win 7 starter var bende bu nedenle yazılan paylaşım merkezi seçeneklerinde kısıtlama var sanırım..
bu işi yapabilen bir prgram yok mu ya cepte bile varken bu yani cepten paylaşmak çok kolay ama pcde bu iş ne kadar zormuşşş..
avea fenercell kullanıyorum cep telefonum nokia c6-01 yardım edecek olan varsa memnun olurum.
Bu konu vista ve win7 de gerçekleşebiliyo ama hızı düşük oluyo bunun için windosw vista ve 7 de çalışan bi program vardı adını hatırlamıyorum kullanmadımda ama okuduğuma göre bu yöntemin hızından daha hızlı
peki 3g modemimi takabılecegım bılgısayarsız calısan bır modem mevcutmudur ? en iyi çektıgı yerde fişe takacagım ve bılgısayarı kapatıp sadece telefondan baglanacagım. mumkunmudur ve hangı modemle olur ? turkcell vodafone gıbılerının sattıgı multı modemler cok pahalı. daha ucuz bır cozum arıyorum. yardımcı olursanız sevınırım.
Dediğiniz gibi bir modem, multi modemler haricinde, benim bildiğim yok.
En mantıklı çözüm E372 modemle interneti paylaştırmak gibi gözüküyor.
4. sayfada ki yöntem en basitidir,
http://www.maxicep.com/network-inte...multi-modemsiz-paylastirma-wifi-4-518333.html
İyi Günler ..
İyi Forumlar ...
tavsıye ıcın tesekkurler.
yalnız bır hatta 2 cozum buldum. tp-link mr-3420 aldım. aynı markanın tasınabılır versıyonuda mr-3020. fırmaya mesaj atıp bılgı aldım. multı modem vazıfesı goruyor ve fıyatlar dehset uygun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunları bır ınceleyın derım. mr-3o20 paylastırıcı vazıfesı goruyor. ama 3420 aynı zamanda modem.
ya xp kullananlar ne olacak ???
bana da yardımcı olabilir misiniz.. vınn kullanıyorum modem mf 190 .. ben de geniş band diye bir şey çıkmıyor o aşamada kalıyorum bu nedenle.. bağdaştırıcı ayarlarını değiştir dediğimde local area ve wireless olmak üzere iki seçenek çıkıyor.. ne yapabilirim?
Arkadaşlar benim bi problemim var bu konuda kıbrısta öğrenciyim ben ve yurt odasında kalıyorum bi arkadaşımla beraber ve ikimiznde laptopu var bnmkinde win7 yüklü arkdşmda xp yüklü soruna gelince;
bende gezz modem var turkcele ait türkiyedeki wınn gibi ben bununla beraber interneti arkadaşmla paylaşmak istiyorum bunun için;
Ağ ve Paylaşım merkezi/Kablosuz ağları yönet/Ekle/Geçici ağ olştr/ vs vs ağı oluştryorz fakat burdan sonra arkdşm ağa bağlanıor fakat internet bağlantısı gelmior bnde bağdaştırıcı özelliklerinden 3g modemin özelliklerinden bağlantıyı paylaşıorm ve internete grebiliorz fakat asıl olay bundan sonra başlıyor pc yi tekrar açp kapatnca hazır bağlantı gidio ve tekrardan bu işleri yapmak zorunda olyrz :/ bunun kalıcı bi çözümü yok mu ?
Söylediğin bütün adımları eksiksiz uyguladım fakat son olarak start hostednetwork komutunu girdiğimde "grup veya kaynak istenen işlemi başlatmak için doğru durumda değil" cevabını alıyorum.Show hostednetwork komutuyla profil ayarlarını görüntülüyorum bir sorun yok fakat start veremiyorum ?
Ayrıca çok güzel anlatmışsınız bravo,teşekkürler
Bugün aldığım ))Avea Fenercell Jet modem ile'de paylaşım yukarıdaki resimli örneklerle uygulandığında gerçekleşiyor.Teşekkürler GSunes )))
verdiğin ipler bizde farklımı yazalım yoksa senin yazdığının aynısınımı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?