3g restore edıldı ve ıtunes kablo isaretı var tel. tr cıkıslıdır .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poestt

Üye
    Konu Sahibi
3g restore edıldı ve ıtunes kablo isaretı var tel. tr cıkıslıdır .
arkadslar 3g 16 gb 4.0 surumluydu . fakat bugun restore etmek ıstedım ve iphone kılıtlendı ıtunesle kablo isaretı var ne yapmam lazım . iphone yurt dısı degıl turcell den alınmıstırr

LUTFEN YARDIMCI OLUN !!!!

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
aynı sorun bendede war
ben baya bi arastım ama bi cozum bulamadım. en son aktıvasyon kartıyla acılıyomus ogrendım. sana lınkını verıyım.

yardımım dokunmustur umarım..

--------------- Ekleme ---------------

bugun teknık servıse gıttım. sana soyledıgım yontemı yptrcaaktm ama adam onla olmaz dedı ve 30 tl karsılıgında formatladı ve teslım ettı.suanda kullanıyorum

maktama

maktama

Üye
arkadslar 3g 16 gb 4.0 surumluydu . fakat bugun restore etmek ıstedım ve iphone kılıtlendı ıtunesle kablo isaretı var ne yapmam lazım . iphone yurt dısı degıl turcell den alınmıstırr

LUTFEN YARDIMCI OLUN !!!!

Bilgisayarınıza itunes kurup telefonu bilgisayarınıza bağlayacaktınız ve telefonunuzu kendi simkartınızla aktive edicektiniz. Bu kadar basit...

aynı sorun bendede war
ben baya bi arastım ama bi cozum bulamadım. en son aktıvasyon kartıyla acılıyomus ogrendım. sana lınkını verıyım.

yardımım dokunmustur umarım..

--------------- Ekleme ---------------

bugun teknık servıse gıttım. sana soyledıgım yontemı yptrcaaktm ama adam onla olmaz dedı ve 30 tl karsılıgında formatladı ve teslım ettı.suanda kullanıyorum

Sizin telefon da yurt içi idiyse boşuna vermişsiniz gibi geldi 30tlyi. Aynı işlem sizin için de geçerliydi sanırım.
Yanlışsam düzeltin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt