Siyah Xperia X1'im ile siyah iPhone 3g 16 gb takaslamak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dagcim

Üye
    Konu Sahibi
Siyah Xperia X1'im ile siyah iPhone 3g 16 gb takaslamak istiyorum.
Arkadaşlar Merhaba,
Siyah Xperia X1'im var.. Yaklaşık 3 aydır severek kullanıyorum. Ancak son dönemlerde daha geniş ekrana ihtiyacım var. Bu sebeple telefonumu siyah 3g 16 gb ile takaslamak istiyorum.
Özelliklerini yazmaya ihityaç duymuyorum. Müthiş ötesi bir telefon. Bence yine bir xperia ile kıyaslanır :)) ama geniş ekran şart işte :))
Xperia tüm aksesuarları ile beraber orjinal kutusundadır. Siyah renktir. Kullanıma bağlı hafif bir yıpranma elbette vardır. Kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır. Tamir görmemiştir.
Üzerinde kendi aldığım 8 gb sd kartı bulunmaktadır.
Ayrıca ek olarak 2 adet pil (yani toplamda 3 pili var) ve harici pil şarj aleti de mevcuttur. Yani bu aleti hiç bir zaman kablo ile sarja takmak zorunda kalmıyorsunuz. Ve asla batarya bitti problemi olmuyor. Bu harici sarj aletini tr de bulamazsınız. bunu da yurtdışında getirtmiştim.
Cihazımı jailbrake işlemi yapılmış (Çünkü bu işlerden anlamıyorum ve tr işletim sistemi olan) yine en az aynı temizlikte, tamir görmemiş ve orjinal aksesuarlı bulunan siyah renk iphone 3g 16 gb ile birebir takaslamak istiyorum.
Resim şu an koyma durumum olmadığı için yok. Ancak pm atanlara eposta ile resimlerini gönderirim.
Takas işlemi yanlızca Ankara'da yapılabilir. Ankara'da olmayan arkadaşlar önce kendi telefonunu gönderir, sonra ben kendi telefonumu gönderirim. (REf: barisozer83 )
Herşeyi açık ve net yazdım sanırım. Bu mesajım yoruma kapalıdır.
Tüm mesajlar pm den yad [email protected] 'a lutfen...

detaylı buyuk resimler linklerdedir :

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iphone 2g ye olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt