3G MODEM (VODEM) DEN wireless a (KABLOSUZ MODEME) BAĞLANILABİLİR Mİ?

Sponsorlu Bağlantılar

sistemtekno

Üye
    Konu Sahibi
3G MODEM (VODEM) DEN wireless a (KABLOSUZ MODEME) BAĞLANILABİLİR Mİ?
Merhaba arkadaşlar, şimdiden ilginiz ve bilginize teşekkür ederim.

3g Vodem aldım fakat fatura baya kabarık geliyor, bende sınırsız internet le beraber kablosuz modem aldım. Fakat masa üstü bilgisayarım var ve WİRELESS desteklemiyor. 3g VODEM ile kablosuz modeme bağlanabilirmiyim lütfen yardım edin. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Şimdiden emeği geçen herkeze teşekkür ederim.

HAYAT PAYLAŞTIKCA GÜZEL!!

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu konu hakkında pek fikrim yok ama şunu dene istersen elimde olmadığı için kafadan yazıorum. ip dns ayarlarını değiştir derim yane vodemi kurup vodem bağlantı seçeneklerinden kendi modeminin ayarlarını dns ve ip ini yaz, bir ihtimal görebilir. sadece kafadan yazdım olurmu olmazmı bilemem,.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bağlanamazsınız. Bunun yerine kablosuz USB adaptörü almanız gerekiyor.

sistemtekno

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu hakkında pek fikrim yok ama şunu dene istersen elimde olmadığı için kafadan yazıorum. ip dns ayarlarını değiştir derim yane vodemi kurup vodem bağlantı seçeneklerinden kendi modeminin ayarlarını dns ve ip ini yaz, bir ihtimal görebilir. sadece kafadan yazdım olurmu olmazmı bilemem,.

vermiş olduğun bilgiye teşekkür ederim malesef olmadı arkadaşım.

----------Eklendi @ 11:53:08 ---------- Yazıldı @ 11:51:37 ----------

cevabınız için teşekkür ederim. vodemi çalıştırmak için programı açınca vifi ile bağlan yazıyor o yüzden bağlanacağını umut ettim :(

----------Eklendi @ 11:53:34 ---------- Yazıldı @ 11:53:08 ----------

Bağlanamazsınız. Bunun yerine kablosuz USB adaptörü almanız gerekiyor.

cevabınız için teşekkür ederim. vodemi çalıştırmak için programı açınca vifi ile bağlan yazıyor o yüzden bağlanacağını umut ettim :(

Üst Alt