3g internet paketiyle bilgisayardan bağlanmak

Sponsorlu Bağlantılar

gececx

gececx

Üye
yaw arkadaslar wap ayarlanız tam olmazsa ben napıyım gidin wap ayarlarınızı yapında gelin..

--------------- Ekleme ---------------

cepnet aylık internet paketine abone olarak vodemle giriliyor mu? Bilgilendiriseniz sevinirim.

desenize boşu boşuna haftalık vodem paketine 18.99 veriyor muşum,bundan sonra cepnet le yola devam,Vodafone 3G de bir numara başka tanımam. Sorularımı cevaplayan tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.

indirme hızı nedir cepnette?

3g telefonuna göre degisir 480 kbs veya tel ne kadar destekliyosa..

bveo

bveo

Üye
Yahu arkadaşlar 2-3 gündür bağlanamiyorum ben. Telden giriyo pcye aktarmaya gelince sorun kafayı yicem ya :( :(

turgayaydın

Üye
bende giriyorum 921.6 kbps hızla ama download ederken hizim 13 kbps neden olabilir acaba tüm sitelerde ayni hiz download testi yaptim orada da 13 kbps cikti download hizi ile internet hizi farkli mi acaba aylik cepnet tarifesine göre 7 mbps hizinda diyor ama ben 921.6 kbps yi gecemedim sorun neden kaynakli olabilir telim 5800

firema

firema

Üye
bende vodem var !!! gayet güzel giriliyor 17 gün önce haftalık modemnet yüklettim 7 gün sonra bitmesi gerkiyodu hala bitmedi ve 2.0 kps
bence sper ama süper herkese tavsiye ediyorum... :oke: :oke: :oke:

yanlic35

yanlic35

Üye
Vadofonun cepnet internet paketiyle bilgisayara bağlanırsak ayrı tarifemi geçer bende aylık cepnet var ama telefon için

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
arkadaslar sorular hep ayni(: lutfen biraz yazilanlari okuyalim,konu kirlenmesin!

cagla89

Üye
sadece telefondan 1.5 mbps sen düşün 5800XM :)

41xxxyyyxxx41

Üye
ben şu anda Samsung i450 ile vodafone'un cepnet paketine abone olarak internete bağlanıyorum. Ttnette sorun var. Tabiki normal internet kadar hızlı değil fakat, istediğiniz sayfalara girebilir facebookda chat yapabilir, MSN de karşılıklı cam açabilirsiniz :) Ayrıca 921 kpbs telefonla bilgisayar arasındaki bağlantı hızıdır. Telefonunuzun çekiş gücü ve Sinyal Aktarım hızı sayfa açılış süresini arttırabilir

atsats2

Üye
bende gırıyorum e 65 veya nokıa 6230 la. pcsuıte ındıurın ordan telı modem olarak gosterın gıryor.yavas ama 9 tl ye super.eksrada ucret gıtmıyor

l_POWER_l

Üye
6630 um var cepnet kullanabilirmiyim hiç bilmiyom ayrıntılı olarak yazarmıınız

hakan0660

Üye
arkadaşlar vodafone cepnet aylık paketine üyelik 7.99 aylık sınırsız ve pc ye pc suit pogramını kurun 3 g abonesi olanlar hızlı internet için vodafone resmi sitesinden vodafone mobile connect programını indirip pc,notebok a kursun settings den lisan türkçe yapıp telefonun bluetooth u ile eşleştirip evden işte gemide tatilde her yerde interneti kullanabilirsiniz..

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
pc suiti biri buraya koyabilirmi pls

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
sizce bunu yaptıktan sonra silkroad adlı bir online oyun oynanırmı?

birsevenimolsun

Üye
arkadaslar onu bunu bırakında su ındırme hızını artırmanın bır yolu yokmu download hızı 10kb yı gecmıyo. bir bılen yokmu

yanlic35

yanlic35

Üye
merhaba bende n80 cepten bilgisayara nasil baglanirim nokha suitle baglanmy0r

karslı_aslan

Üye
5800 bağlanabiliyormu lütfen biri şunu ayrıntılı anlatsın arkadaşlar

enesfilik

Üye
bende giriyorum 921.6 kbps hızla ama download ederken hizim 13 kbps neden olabilir acaba tüm sitelerde ayni hiz download testi yaptim orada da 13 kbps cikti download hizi ile internet hizi farkli mi acaba aylik cepnet tarifesine göre 7 mbps hizinda diyor ama ben 921.6 kbps yi gecemedim sorun neden kaynakli olabilir telim 5800

demin okudumda 100mb yı aşınca hızı 921.6 ya iniyormuş

5800 bağlanabiliyormu lütfen biri şunu ayrıntılı anlatsın arkadaşlar
pc nde pc suite programı kurulu olacak.telefonu pc ye bağlayıp pc suite programını açtıktan sonra , o bölümde internete bağlan diye bi yer var.ona tıklayıp girceksin eğer internet paketin varsa tabi

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
bende bağlanıyorum ama bağlantı dedikleri gibi yavaş biraz daha hızlı olsa ttnet iflas edicek :ehe

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
n73 telefonum var onu modem olarak kullanıp internete girebiliniyor galiba,vodafone pakatlerinden birini alsam bilgisayara bağlayarak sorunsuz ve ekstea kontör gitmeden bağlanabilir miyim

ben şuan öyle giriyorum zaten hız 430 kb.
download 5 mb ı 5 dk da indiriyor.

3g nin çektiği iyi yerlerde daha hızlıda girebilirsin.forever vodafone

muratti_2941

muratti_2941

Üye
evet arkadaşlar ben giriyorum ama pc den youyube ve diğer stelere giremiyorum.yaptım dns ayarları falan ama olmadı.nasıl yapıcaz yada forumda nerde var söylerseniz çok sevinirim.

Üst Alt