Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3g internet paketiyle bilgisayardan bağlanmak
Sponsorlu Bağlantılar
muhasara
Üye
Konu Sahibi
3g internet paketiyle bilgisayardan bağlanmak
n73 telefonum var onu modem olarak kullanıp internete girebiliniyor galiba,vodafone pakatlerinden birini alsam bilgisayara bağlayarak sorunsuz ve ekstea kontör gitmeden bağlanabilir miyim
ayilmaz4277
Üye
evet ben 6630la harıl harıl giriyom cok ucuz ama baglantı yavas
--------------- Ekleme ---------------
ve kontör düşmüyor
tayfun^^
Üye
nasıl yapılıyor bu anlatırmısınız bizde deneyelim
icazet
Üye
kardeş ben forumda icazet olarak takılıyorum ben sana o güngü yorumu arkadasın profilden attımda sen bana mesengeri ver ben sana detaylı olarak anlatırım kardeş hadi byby
EsEsLi26es
Üye
arkadaşlar pakete abone olun sonra telefonu PC suite programı ile bilgisayara bağlayın (Bluetooth yada USB KAblo ile farketmez) Sonra Açın PC Suiteyi internete bağlanı tıklayın bağlantı kuruldu diyince küçültün simge durumuna internet kullanıma hazır... Bağlantı penceresini kapatmayın...
gececx
Üye
Vodafonun kendi cıkardıgı 3G cihaz olsun olmasın Vodafone Mobile Connect Yazılımı ile daha kolay bırak pc suitle ugrasmayı...
turtle55
Üye
bende giriyorum pcden harıl harıl kardeş 480.6 kps ama
djt4n3r
ben gırıyorum ama neden 2 gunder benım hat ınternete gırmıyor baglantı tanımla dıyor internet war ama baglantı tanımla gelıyor yardım lutfen
ben gırıyorum ama neden 2 gunder benım hat ınternete gırmıyor baglantı tanımla dıyor internet war ama baglantı tanımla gelıyor yardım lutfen
taner06_ank@hot ekleyın yardımm lutfen
reoksit
Üye
teşekkürler dostum çok iyi
rusyali
Üye
3 haftadan beri cepnetteyim 4 gb'ı geçtim sınır yok durmak yok indirmeye devam ( ama sabırla )
omer_baba60
Üye
Ben W910İ ile giriyorum 7.99 a acaba bu yasalmı ???
ymh22
Üye
Arkadaşlar cep net paketini vodemde kullanabiliyor muyuz?
sarıoklar
Üye
evet
ilo53
Üye
evet tabıkı.
aliyarar1790
Üye
Günlük Cepnet yada aylık ''paketinden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz'' dio ama 3 g hızında bağlanmıo ben pc ye bağlıorum 921,6 kbps hızında bağlanıo
ymh22
Üye
cepnet paketiyle pc ye bağlanılıyor mu? bilgi verriseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
volki_can
Üye
vodafonenin 69 tl yeni modemi al 50 kuruşa çay parasına al interneti tak vodeme bitti gitti
cepneti vodem olarak kullanırsak hız nasıl oluo kısıtlama var mı
ymh22
Üye
cepnet aylık internet paketine abone olarak vodemle giriliyor mu? Bilgilendiriseniz sevinirim.
desenize boşu boşuna haftalık vodem paketine 18.99 veriyor muşum,bundan sonra cepnet le yola devam,Vodafone 3G de bir numara başka tanımam. Sorularımı cevaplayan tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.
indirme hızı nedir cepnette?
ersoyw
Üye
arkadslar telefonunuz nokia ise pc de pc suite programı yuklu olması lazım osonra tlfu nokia modunda baglayıp pc suıteyi calıstırmak ve ordan internete baglanmayı secmek hepsi bu kadar