3G Hayatımızda hergun basvuran 50 kisi 10 saat bedava gorusme ve 100 mb internet fırsatı !!GÜNCEL!!

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün faturalı hat ile ikinci kez katıldım kazandım fakat hala tanımlanmadı. Faturalı hata böyle bir sorun yaşanıyor. Kontörlü ile deneyeceğim artık.

cool_eagle

Üye
Bugün faturalı hat ile ikinci kez katıldım kazandım fakat hala tanımlanmadı. Faturalı hata böyle bir sorun yaşanıyor. Kontörlü ile deneyeceğim artık.

bende faturalıyla 4 kere kazandım yüklnmedi:S

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hiç sanmıyorum hiç !!

oguzh3n

oguzh3n

Üye
sağolsın tceeLL

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir kambanya.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Dün kazandım bende.Numaramı taşımıştım tekrar Turkcelle
-Her yöne kullanabileceğim 1000 kontor
-Dünkü hediyeyle birlikte 10+1 saat görüntülü konuşma ve 1 saat mobil tv
-Ayrıca 100 mb 1 ay internet,
AVEA YA:bann::bann::bann::bann:...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bugün kontörlü ile katıldım ve anında yüklendi. Böylece kontörlü hat ile toplam 300MB kazanmış oldum. Faturalı hat ile 2 kez kazanmama rağmen sadece ilki yüklendi. Ayı dolsun iptal olsun sonra tekrar faturalı ile deneyeceğim.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Yine kazandım ama 3660 dakika yüklendi 305 mb yani internet yüklenmedi...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
TURKCELL-29.08.2009-00:00
Talebiniz alinmistir. Kampanyaniz basladiginda bilgi mesaji gonderilecektir. Iyi gunler dileriz.

TURKCELL-29.08.2009-00:01
Talebiniz alinmistir. Ucretsiz aylik internet paketiniz birazdan aktive olacaktir.

TURKCELL-29.08.2009-00:01
Talebiniz alinmistir. Ucretsiz goruntulu gorusme paketiniz birazdan aktive olacaktir.

Sonunda bugün internet paketi tanımlandı 2kez daha internet paketi tanımlansaydı
600MB'lık kota olacaktı

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
bugün 30 sn gecikmiştim :ehe

darülmendep

darülmendep

Üye
Coşmuşsunuz siz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Yaw bugün internet paketi gene vermedi , Görüntülü Görüşme geldi Sadece ...

Ancak ;

4260dklık Bedava Görüntülü Konuşma var bu da 71Saate Eşit... Amma da var ama :))

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bugunde kazandık.Ama kazandığıma dair herhangi bir mesaj gelmedi KALAN YAZIP 2260 a gondererek sorguladım ancak
"1. internet paketinizden kalan kullanımınız 0MB,2.internet paketinizden kalan 197 mb.29-09-2009 tarihine dek kullanabilirsiniz diyor.Acaba Görüntülü görüşmeyi nasıl sorgulayabiliriz

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Talebim alınmış birazdan akt.f olacaktır diyor.Peki kalan MB nasıl sorgulayabilirim

KaLan yazıp 2260 'a gönder :)

ben 4. kez katıLıyorum ama görüntüLü konuşma paketi tek geLdi.internet paketi geLmedi :)
yani 300 mb iLe sınırLı internet :)

zezu_5

zezu_5

Üye
ben bugün 5. kez kazanıorm 4. kazandığımda sadece görüntülü konuşma gelmişti ve 270 mb kalmıştı bugün akşama doğru internet paketiniz yüklenecektir die bi msj geldi ve baktım ki 330 mb olmuş.az önce ise 5. kez kazandım ve aynı şekilde yine sadece görüntülü konuşma hediye geldi sanırım internet paketi 350 altına düşünce veriolar yani unutmuolar galiba :D

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
Yaw bugün internet paketi gene vermedi , Görüntülü Görüşme geldi Sadece ...

Ancak ;

4260dklık Bedava Görüntülü Konuşma var bu da 71Saate Eşit... Amma da var ama :))

aynen yaaa banada dakka geldi sadece :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bende kontörlü ile tekrar katıldım ve kazandım, toplamda 400 oldu. Faturalı ile katıldım 100 de ordan toplam 500MB kazanmış oldum. Ama faturalı ile iki kez kazanmama rağmen sadece ilki yüklendi. Yani faturalı hatlara sadece 1 tane veriyor boşuna denemeyin. Paket iptal olsun o zaman tekrar deneyeceğim. Teşekkürler Turkcell

darülmendep

darülmendep

Üye
oooh ne ala turkcell

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
turkcell farkı bambaska.şuan cepten giriyorum maxiye.bu arada opera mobile güzelmiş:ehe

--------------- Ekleme ---------------

31 ağustos itibariyle 3.kez görüntülü görüşme ve internet paketi kazanmış bulunmaktayim.teşekkürler Turkcell

Üst Alt