3g de bir sorun var yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
3g de bir sorun var yardım lutfen
Benim yaklasik 1 aydır 3g problemim var. Telefonun 3g ayarları tam olmasına ragmen ve hattımında 3g ayarları tam olmasına ragmen ve sebeke 3g de olmasına ragmen telefon sanki kapalıymıs gibi islem yapılamıyor. Halbuki telefon acık. Ne arama yapabiliyorum ne de aranabiliyorum. Ama 2g modunda hicbir sıkıntı yok. Turkcell extrada hattınla ilgili program yok diyorlar. Telefon tamir servislerine soruyorum teknik bir sorun yok diyorlar kafayı yiyecem ya. Bundan 1 ay oncesine kadar hicbir sorun yoktu. Telefonum n73 me birturlu anlamadım sorun nerede diye. Baska bir hat taktım yine sorun oldu. Arama yapınca baglantı hatası uyarısı alıyorum. Genel olarak duydugum n70 ve n73 gibi tellerde 3g arızalara neden oluyormuş. Bu konuda bir bilgisi olan varmı?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Şebeke ayarlarından çift modu seç

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Butun ayarlar tam .mod ayari vs. Ama olmuyor. Yinede sagol kardes.

ozun98

ozun98

Üye
2g ye geçis yap sonra yine 3g ye geç

asigsasi

asigsasi

Üye
2g yaz 3388 gönder
sonra 3g ye geç 3g yaz 2323 gönder şebeke modunu çift yap ve sonra telefonu kapat ve aç

Larock

Larock

Üye
Bulunduğun yerdeki 3g şebekesi sorunlu olabilir. denemek için başka bir operatörün sim kartını takıp test et yada kendi sim kartını 3g özellikli başka bir telefonda dene. sonuç ne olacak.

--------------- Ekleme ---------------

Yinede sorun belirlenmezse telefona bi format at.( formatta kişisel verilerinin hepsinin silineceğini unutma.)

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Yazdiginiz cevaplar icin tesekkurler ama galiba sorun telefonla alakali. Hattim baska telde 3g modunda calisiyor. Servis cozermi acaba. Defalarca format attim ama nafile

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
En iyisi telefonunu bir servise götür sorunun öyle çözülür.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Birkac telefoncuya gittim ama yapacak birsey yok dediler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
şebekeden kaynaklanan bir problem kardeş içini ferah tut 3g henüz oturmadı biraz zaman gerekiyor sonuçları mutlaka oluyor ve bize yansıyor ve tam oturana kadar da yansımaya devam edecek gibi gözüküyor iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt