BlackBerry 8520 acıl yardım. Sebeke sorunu var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anls41

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry 8520 acıl yardım. Sebeke sorunu var ?
Arkadaslar BlackBerry8520 kullanıyorum vodafonedan alınmıs bır cıhaz ve ag mep kodu ıle turkcell hattımı kullanıyorum hıc bır sıkıntı yok ınternet arama konusna vsm ıslemlerde ancak dıkkatımı ceken bır sorun oldu R gundur her gece saat 10.30 11.30 arası mesaj atamıyorum. sebeke sorunu, sebeke bozuk hatası alıyorum hattımı baska telefona taktım yıne aynı sorun oldu bu hattımdan mı yoksa telefonumdan kaynaklanıyor. bilgisi, tecrübesi ya da bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden teşekkür ediyorum. Iyı forumlar..
 


Burak

Üye
türkçe karakter desteklemiyor sanırım tarayıcın.
Bısey anlasılmıyor ne yazdıgından
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sorun anlayışmıyor. Tek anladığım yere cevap vereyim. Sanırım hattını başka tele takmışsın yine aynı sorunu almışsın o zaman sorun tel de değil hattadır arkadaşım.
 

anls41

Üye
    Konu Sahibi
Cihazim turkce destekliyor ama neden boyle oldu bilmiyorum. Sorunumu bir kez daha sizlere aktarayim cihazimdan her aksam bu saatlerde sms atamiyorum. Internet ve arama haricinde hic bir sikinti yok. Bunun nedeni nedir acaba yaklasik 1 haftadir ayni sorun var iyice canimi sikmaya basladi. Simdiden tesekkur ederim arkadaslar.
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Baz da belli saatlerde çalışma yapılıyor olabilir. Hattınızı başka tele taktığınızda sorun yaşıyorsanız M.H 'lerine hattınız ile ilgili bilgi verin. Eğer başka telefonda sorun tekrarlanmıyorsa cihazınızda bir sorun olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt