3g avea jet almak

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
3g avea jet almak
arkadaşlar ben avea jet almak istiyorumda saacak varmıdır 9 tl alırım bıde avea jette başka hat kullanılıyormu

yardimciseo

Üye
Bandırma avea ana bayii yardımcı iletişim cep telefonu tamiri 2.el ve 0 alım satım aksesuar
cep telefonu tamir merkezi

----------Eklendi @ 21:28:34 ---------- Yazıldı @ 21:28:04 ----------

Bandırma telefon tamiri yardımcı iletişim

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen birisi bana avea jet sata bilirmi

Kral 63

Kral 63

Üye
aslında bizim evde avea daha iyi çekiyor alsam fena olmaz:allalla:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi avea bayisine gitsem sözleşme yaparlar ama ben sizden almak istiyorumda internetti kapattırıpda elinde avea jeti olan satmak isteyen varsa ben alabilirim lütfen yardım edermisin aveya jet lazım ceptelefonumu modem olarak kullandıgımda ceptelefonum çok ısınıyor bunu önlemek içinde avea jet almayı düşünüyorum en hesaplısı avea jet

selimix_

selimix_

Üye
Avea supermi internette

serinaga

serinaga

Üye
şimdi avea bayisine gitsem sözleşme yaparlar ama ben sizden almak istiyorumda internetti kapattırıpda elinde avea jeti olan satmak isteyen varsa ben alabilirim lütfen yardım edermisin aveya jet lazım ceptelefonumu modem olarak kullandıgımda ceptelefonum çok ısınıyor bunu önlemek içinde avea jet almayı düşünüyorum en hesaplısı avea jet

Kardeş git bir avea bayisine kademeli jet paketi istiyorum de. Kontrat yok, sözleşme yok, taahhüt yok. Sadece 49 TL veriyorsun mobil modeminle birlikte hattını alıyorsun. İstediğin zaman da iptal edebiliyorsun. Boşuna aranma burada. Ben kullanıyorum ve ÇOK MEMNUNUM !

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bana kimse satmıcak anlaşılan

mavikedi

Üye
sahibinden.com'a bir bak 10larca satılıkık wınn, jet var orada

mocemoce

Üye
bende kullanıyorum 3g hızı gerçekten iyi turkcell gibi kazık yok jette git bir avea bayisine onlar sana yardımcı olurlar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bana 2 el az kullanılmıs lazım