3g 16 gb nasıl olmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
3g 16 gb nasıl olmalı
selam arkadaşlar bende 2 g 16 gb iphone vardı istedigim oyunu programı ister itunesten ister instalooustan rahat bi şekilde inidiriyordum kurup oyunuyordum ama satmak üzreyim niyetim 3 g 16 gb almak 3 glerde aynı şeyleri yapmam mümkün mü 3,1,3 mü olmalı yoksa 3,1,2 mi hangisi olmalı 3,1,3 te sorunlar varmı unlock veye jb olayı nasıl oluyor bana cevap verirseniz sevinirim saygılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bekle 4g al senin telefonun 4g olmalı :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Engin 4g pahalı mı olur ya?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
biraz öyle olcak gibi geliyor 1700 civarında ama düşebilirde 1500 felanda olabilir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hıım İnşallah..

rockboycyprus

Üye
ben daha pahalı olur dıye tahmın edıyorum yanı abd fiyatını bılemıcem ama ben kıbrıstayken ılk geldıgınde 3gs 16 gb 1800 cıvarıydı ama suan 1400 tl cıvarlarında 26.04.2010 kıbrıs ıcın konsuyorum tabıı bu arada bruda ole turkcelle telsıme baglı bır durumları olmuyor dukkanlardan gıdıp alıyorsun. (vodafon hala telsim adında gecıyor kıbrısta)

uzun lafın kısası 4g mutlaka alıcagım bır urundur fakat bu jb durumları ne olur ne olmaz beklıcem cıkar cıkmaz almıcam, jb unlock durumları kesınlık kazanınca garantıleyınce dırek sıparısı vercem. Bu saatten sonra baska tele gecebılcegımı dusunmuyorum...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kıbrıslı karşıtarafa geç ordan al :D

rockboycyprus

Üye
gidecekse direk stevenın bogazına gıtsın yada kuzeykıbrıslıların... ya dırek amerıkadan alırım yada kuzey kıbrıstan en son ıhtımal trden ;)

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
bi soru sodruk cevaplara bak adam akıllı cevap verirmisiniz

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sana güzel bir cevap verdik 4g al ha illa şimdi alcam diyorsan 3g 3.1.2 versiyon olanından al taş gibi herşey yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...