Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3D-FİFA 07 Advanced*-3D-*1,60Mb. sisx(Daha İyi Grafikli Football YOK !!) [All os9.1]
Sponsorlu Bağlantılar
ali0535
Üye
nasıl indiriliyor arkadaşlar
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bunu nasıl yükleyebiliyoruz yardımcı olurmusunuz
major3
Üye
TEşekkürler...
MhsN35
Üye
E72 de çalışmıyomu arkadaşlar bu opda da signing yaptım attım olmadı opdaya girmeden öncede attım yine açmadı yüklüo ama telden oyuna girmeye çalıştığımda 5-6 sn beklio sonra olduğu menüde kalıo hiç girmio yani sorun ne olabilir?
oyebaby
Üye
İnş. Resimdeki Gibidir ?!
kadirx2
Üye
TSK PAYLASIM İÇİN
habbuj
Üye
teşekkürler
audioslave
Üye
Nokia E52 açar mı?
mert bacak
Üye
fifa 07 n73 de denedim neden karanlık açıyor çok koyu oynayanıyorum cvp yazarsan sevinirim
arkadaşlar bunun dosyası rar.bende de freeunrar progragramı var ama hç bir rar programını kullanamyorum .bütn seçeneklere bkıyorm ama olmuyor.lütfen yardım.
hersey güzel iide ya ben bunu tele kurdum (n73 kullanııyroum bu arada) oyun acıldı sorun yok ama acıldıgı an ekran karardı sanki ekrana su akçmıs veya ekran krık olur ya renk karmasası meydana gelir o sekilde ekran kalıyo exit yaptgımda ise yes e bastıgım an ekran normale donuyo ama oyunda ekran kapkara ne olur yardımmmmm
xaman
Üye
ya kardeş benim telefon n95 indirdim dosyayı acmıyor acil yardım edin
gece_kurdu_1998
Üye
Günlerce denedin en sonunda anladım Arkadaşlar indirdikten sonra x ploreden yükleyebilirsiniz. Dosyanın ustune tıklayınız. Ondan sonra dosyalar acılıyor o dosyalar arasındaki şisx uzantılı bir dosya cıkıyor en sonunda onada tikladıktan sonra direktmen yukluyor...
forcecell
Üye
5320 de çalıştı teşekkürler
berk bilgin
Üye
Teşekkür
A3rman
Üye
real football 2009 kalitesi daha iyi
igleoo
Üye
N79 Tanımadı açmadı oyunu N79 a olmuyormu yoksa oyunda bir hatamı var kuruyor açılmıyor