Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3D-FİFA 07 Advanced*-3D-*1,60Mb. sisx(Daha İyi Grafikli Football YOK !!) [All os9.1]
yaa bu benim n73 e yükelni ama oyunun rengi yeşil oyluyor ve hiç birşey anlışılmıyo lütfen yardımcı olurmusunuz ?
svestica
Üye
n96 çalışırmı
simariksoytari
Üye
n95 de çok güzel çalışıyo
H/\S/\N
Üye
teşekkürler
19911991
Üye
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr
pusatt
Üye
6220 c de süper çalışıyo teşekkürler
İz[Mir]Kan
Üye
Ben 5800 a böyle 3D bi futbol arıyorum bulabilcek varsa ?
samurai jack65
Üye
saol kadeş te benim telde N73 te renkler yeşil gösteriyor neden acaba 3D gözlükleriylemi oynicaz !!!
turcan46
Üye
kardeş n86 da çalışmadı neden .bilgin varmı
bilgisi olanlar lütfen cvp yazsın
cakmakfuat
Üye
süpersiniz kardeler, ellerinize vsağlık
tcfb
Üye
emeqine sağlık kardeş.Bu arda dosyaları rapidshareye değilde bu paylaşım gibi tıklandığında direk indirilse çünkü üyekliz zor oluo kardeş beklemek gerekio
perteq
Üye
kardeş 6681 de çalışırmı
medya72
Üye
Acil Yardım..! Sayın Caner Oktay Üstadım İlk önce bu oyun için ellerine sağlık, yanlız oyunu açtığımda oyunda renk sorunu oluyor oyun açılıyor yanlız herşey bulanık gözüküyor yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar.
TEL Modeli: N95
cemşid
Üye
Sayın Caner Oktay Üstadım İlk önce bu oyun için ellerine sağlık, yanlız oyunu açtığımda oyunda renk sorunu oluyor oyun açılıyor yanlız herşey bulanık gözüküyor yardımcı olursan sevinirim iyi çalışmalar. renk mavi oluyor
TEL Modeli: N73