3D-FİFA 07 Advanced*-3D-*1,60Mb. sisx(Daha İyi Grafikli Football YOK !!) [All os9.1]

Sponsorlu Bağlantılar

ali0535

Üye
nasıl indiriliyor arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bunu nasıl yükleyebiliyoruz yardımcı olurmusunuz

major3

Üye
TEşekkürler...

MhsN35

Üye
E72 de çalışmıyomu arkadaşlar bu opda da signing yaptım attım olmadı opdaya girmeden öncede attım yine açmadı yüklüo ama telden oyuna girmeye çalıştığımda 5-6 sn beklio sonra olduğu menüde kalıo hiç girmio yani sorun ne olabilir?

oyebaby

oyebaby

Üye
İnş. Resimdeki Gibidir ?!

kadirx2

kadirx2

Üye
TSK PAYLASIM İÇİN:evet:

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler :D

audioslave

Üye
Nokia E52 açar mı?

mert bacak

mert bacak

Üye
fifa 07 n73 de denedim neden karanlık açıyor çok koyu oynayanıyorum cvp yazarsan sevinirim

----------Eklendi @ 23:21:23 ---------- Yazıldı @ 23:19:13 ----------

cvp bekliyorum ard

bedavamekan

Üye
arkadaşlar bunun dosyası rar.bende de freeunrar progragramı var ama hç bir rar programını kullanamyorum .bütn seçeneklere bkıyorm ama olmuyor.lütfen yardım.

ExiapowdeR

Üye
E72 De Sorunlu AÇılmıyoR..

USAForever

USAForever

Üye
tesekkürler

YuKa

Üye

Arkadaşlar bu oyun Bu güne Kadar gördüğüm cep telefonları (ngage dahil) en iyi futbol oyunudur..

Ngage liler kıskanacak ama ne yapalım :D

n80, n95 de tarafımdan denenmiş oynanmıştır. sorunsuz!
hersey güzel iide ya ben bunu tele kurdum (n73 kullanııyroum bu arada) oyun acıldı sorun yok ama acıldıgı an ekran karardı sanki ekrana su akçmıs veya ekran krık olur ya renk karmasası meydana gelir o sekilde ekran kalıyo exit yaptgımda ise yes e bastıgım an ekran normale donuyo ama oyunda ekran kapkara ne olur yardımmmmm:off::off::off::off::off::off::off::off:

xaman

Üye
ya kardeş benim telefon n95 indirdim dosyayı acmıyor acil yardım edin

gece_kurdu_1998

Üye
Günlerce denedin en sonunda anladım Arkadaşlar indirdikten sonra x ploreden yükleyebilirsiniz. Dosyanın ustune tıklayınız. Ondan sonra dosyalar acılıyor o dosyalar arasındaki şisx uzantılı bir dosya cıkıyor en sonunda onada tikladıktan sonra direktmen yukluyor...

forcecell

forcecell

Üye
5320 de çalıştı teşekkürler

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür

A3rman

A3rman

Üye
real football 2009 kalitesi daha iyi ;)

igleoo

igleoo

Üye
N79 Tanımadı açmadı oyunu N79 a olmuyormu yoksa oyunda bir hatamı var kuruyor açılmıyor

delv_Delv

Üye
sagol

- - - Eklendi - - -

sagol

- - - Eklendi - - -

sagol

- - - Eklendi - - -

sagol

akrep_81

Üye
:tşk: