380 ytl ye sıfır lg gm735 mi 500 ytl ye nokia 5800 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

minkara

minkara

Üye
arkadaşlar birincisi lg ye uyulaması az diyen arkadaşlar için söylüyorum. bildiğiniz gibi windows mobile işletim sistemi olan bütün telefonlar symbian telefonlara göre çok çok geliştirilebilir...
ikincisi basit bi telefon istiyosan eğer 5800 al ama hayır ben gayet iyiym bu tür şeylerde dersen gm 735 tek geçerim...

hakand77

Üye
bende 3 yıllık windows mobile kullanıcısıyım.ondan önce her marka ve model kullandım.ama artık vazgeçemiyorum.3 yıldır kullandığım toshiba g500 telefonum bozulduğu için şimdide lg alacağım.program ve oyun konusuna gelince, ben 3 yıl önce her türlü program ve oyunu buluyordum.şimdi çok daha rahat bulurum.yüzlerce forum adresi verebilirim.kullanmadan yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim.herkes windows mobile kullanamaz,kullanmaya alışan bir daha bırakamaz...

bybilal

bybilal

Üye
5800 tabikide

hsngr

hsngr

Üye
LG GM735 in yanından bile geçemez 5800

ramo535353

Üye
ben kesinlikle 5800 derim özellik bakımından n97 den farksız bi tlf ben herzaman derim markadan şaşma.....

ylmzad

Üye
LG GM735 Windows Mobile 6.1 ile geliyor.
10b - 10c - 10d - 10.... en son 10i sürümü çıktı herhalde.
bu telefon Türkiye piyasasına gireli 1 yıl oldu. ve bir yılda çıkan rom güncelleştirmelerine bakarsanız telefonun ciddiyetini anlarsınız.
ayrıca Türkiye piyasasında versiyon 10'un kişileştirilmiş sürümleride çıkartıldı.
ve benim bildiğim en az 5 tane Windows Mobile 6.5 kişisel rom ları mevcut.
LG'yi geliştiremezsin diyen arkadaşların aklından şüphe etmekteyim. önce bi araştırın.
Windows Mobile uygulamalarını destekleyen cihazdır.
siz eski kafada kalmış insanlar; 3310 dan bahsetmiyoruz burda.

Ekranın yana dönme olayına gelince emulatör sayesinde buda aşılmış durumda.
bu emulatör sayesinde g-sensörlü HTC ve omnia oyunları ve uygulamalarıda LG'de kullanılabilmektedir.

5800 diyen arkadaşlar ellerine bi windows mobile cihaz alsınlarda görsünler.
symbian ile hiç bir Windows Mobile cihaz karşılaştırılamaz. Bunu kafanıza sokun.
cihaza istediğiniz herşeyi yaptırabiliyorsunuz.
su terazisi olarak dahi kullanabilirsiniz.

Nokia nın kendine güveni olsa, kendi ceo'sunu kovup, microsoft'un ceo'sunu başına getirmezdi.

ares36

Üye
5800-N97 kullanmış, symbian'ın suyunu çıkarmış, bulduğu her uygulamayı denemiş birisiyim. 6600 ilk çıktığından beri nokia dan şaşmadım her zaman da symbian'ın üstün olduğunu düşünmüştüm. Taa ki...

Bir windows mobile telefon edinene kadar. Uygulama bulabilme konusunda tereddütler yaşadım ancak nokia da çalıştırdığım her uygulamayı fazlasıyla bulabildiğimi gördüm. Üstelik telefonu hack leyeme gerek kalmadan.

En çok kullandığım uygulamaların başında şunlar geliyordu (İki üründe de gayet başarılı çalışıyor)
Garmin LG GM 735 te çalışıyor.
Skype LG GM 735 te çalışıyor.
Msn LG GM 735 te çalışıyor.
Youtube LG GM 735 te çalışıyor.
Opera LG GM 735 te çalışıyor.
Divx Player LG GM 735 te çalışıyor.(5800-N97 de hala çözülemedi bu olay)
İnternet radio LG GM 735 te çalışıyor.
Joikuspot LG GM 735 te çalışıyor.
Ofis programları LG de zaten lisanslı takla atmaya gerek kalmıyor. Nokia da da muadilleri mevcut.

Bunların haricinde olanlar zaten bence çok da gerekli değil. Tema vs zaten bol. İstediğin arayüz kolaylıkla yükleniyor. Gerçekten nokia dan daha başarılı.

Nokia nın artılarına gelince. Fm transmitter LG GM 735 te yok. Zaten büyükşehirlerde boş frekans bulamadığımdan kullanamıyordum.
Nokia nın kamerasında flash var ve çekimi daha kaliteli. Ayrıca mp4 video kaydediyor. Lg ninki de af li ve kötü olmayan bir kameraya sahip. Ancak 15.5 mp canon 50D makinamda çektiklerimin yanından değil ikisini, onikisini bir araya getirseniz yaklaşamaz. O yüzden telefonla çekilenlere fotoğraf gözüyle bakmıyorum. Gidip 150 tl ye bir fotoğraf makinası alıp karşılaştırın daha iyi anlarsınız.

İşlemci hızı Opera da farkediliyor. N97 de sürekli bellek dolu hatası alırdım. LG de hiç yaşamadım.

wolkieee

Üye
:kop:

--------------- Ekleme ---------------

gm 735 kullanıyorum çok memnunum yok yok, 380 tl den fazla etmesi gerek bence....aynı ayarda baska marka telefonlar 700 tl ve üstü degerlerde satılıyor

seferad25

Üye
5800-N97 kullanmış, symbian'ın suyunu çıkarmış, bulduğu her uygulamayı denemiş birisiyim. 6600 ilk çıktığından beri nokia dan şaşmadım her zaman da symbian'ın üstün olduğunu düşünmüştüm. Taa ki...

Bir windows mobile telefon edinene kadar. Uygulama bulabilme konusunda tereddütler yaşadım ancak nokia da çalıştırdığım her uygulamayı fazlasıyla bulabildiğimi gördüm. Üstelik telefonu hack leyeme gerek kalmadan.

En çok kullandığım uygulamaların başında şunlar geliyordu (İki üründe de gayet başarılı çalışıyor)
Garmin LG GM 735 te çalışıyor.
Skype LG GM 735 te çalışıyor.
Msn LG GM 735 te çalışıyor.
Youtube LG GM 735 te çalışıyor.
Opera LG GM 735 te çalışıyor.
Divx Player LG GM 735 te çalışıyor.(5800-N97 de hala çözülemedi bu olay)
İnternet radio LG GM 735 te çalışıyor.
Joikuspot LG GM 735 te çalışıyor.
Ofis programları LG de zaten lisanslı takla atmaya gerek kalmıyor. Nokia da da muadilleri mevcut.

Bunların haricinde olanlar zaten bence çok da gerekli değil. Tema vs zaten bol. İstediğin arayüz kolaylıkla yükleniyor. Gerçekten nokia dan daha başarılı.

Nokia nın artılarına gelince. Fm transmitter LG GM 735 te yok. Zaten büyükşehirlerde boş frekans bulamadığımdan kullanamıyordum.
Nokia nın kamerasında flash var ve çekimi daha kaliteli. Ayrıca mp4 video kaydediyor. Lg ninki de af li ve kötü olmayan bir kameraya sahip. Ancak 15.5 mp canon 50D makinamda çektiklerimin yanından değil ikisini, onikisini bir araya getirseniz yaklaşamaz. O yüzden telefonla çekilenlere fotoğraf gözüyle bakmıyorum. Gidip 150 tl ye bir fotoğraf makinası alıp karşılaştırın daha iyi anlarsınız.

İşlemci hızı Opera da farkediliyor. N97 de sürekli bellek dolu hatası alırdım. LG de hiç yaşamadım.

Merhaba bana skype programı lazım yardımcı olabilirmisiniz ? nerden indirdiniz Lg Gm735'e lütfen çok lazım..

Üst Alt