arkadaşlar iki cihaz birbirinden fraklı kulvarlarda koşan 2 cihazdır neye göre kıyaslama yapıyorsunuz Lg gm735 türkcell hattımda 5800 da avea hattımda kullanmaktayım her iki cihazda aktif olarak kullanmakatayım lg wm 6.1 pro 5800 simbian yazılımı yüklüdür ben 5800 da netten video izleyebilmek için kaç takla attım ama lg wm 6.1 nerde istersen izle,video lara gelince 5800 da video yu ileri sardırın bekleyin ki cihaz kendine gelecek diye birde lg de bırakın ileriye almayı dans ettirin ileri geri bırakın sanki hiç cihaza dokunmamışsınız gibi oynatmakta 5800 da yapabileceklerim sınırlı iken lg de sınırsız kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın Lg gm735 cihazı eline alıp şöyle biraz kurcalasınlar nedemek istediğimi anlarlar zira 5800 ekranda 4 tane tema değişecek diye millet nete yapıştı verdikleri yazılımlar meydanda lg deyapabileceklerin alttaki resimde hadi yapın 5800 sıfıra yalnız şunu hatırlatayım bunu 5800 lara yüklemek yüklesende ne kadar stabil çalışıyor tartışılır ekranda her gördüğün tuş çalışmaktadır wm ayrı bir zevktir kullanmayan bilemez,yazdıklarım benim kişisel görüşlerimdir her iki telde elimde mevcut ve kullanmaktayım ama Lg GM735 tek geçerim kendini aşmış bir cihaz.Kolay gelsin.