380 ytl ye sıfır lg gm735 mi 500 ytl ye nokia 5800 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
lg gm735 i 380 tl ye ilk defa duydum

volpan

volpan

Üye
ben lg gm735 kullanıyorum öncelikle telefon çok hızlı 512 rom ve 256 ram var hızlandırılmış 3dgrafik kartına sahip işlemcisi 578mhz A-gps wifi uzun pil ömrü ihponeden sonra en iyi ekran hassasiyeti incelik ve malzeme kalitesi kulaklık ses çıkış kalitesi ''blutooth edr(2ADP)premium kalitede siterio ses'' iphone 3g de yok bu özellik 5mp kamerasının çektiği rsim kalitesi nokiadan çok çok kaliteli akşam resim çekimlerinde karıncalanma ve noktalanma gibi saçmalıklar yok TEK EKSİĞİ video formatını 3gp çekiyor olması

kayra_ayazma

Üye
nokia dan şaşma süper cihazdır.
Lg de güzel ama nokia herlü klas cihaz :))

kdr1903

kdr1903

Üye
aynen kardeş.. samsungu bir gün kullan we ertesi gün 5800 al eline ve bi daha bırakma.. çok ciddiyim.. lg yi kullanmadım bilmiorm.. ama ellisekiz çiftsıfırım benim bitanem...

Revengeful

Emekli Yönetici
[ı]5800[/ı]

sefaeyer

Üye
bu fiyata bu ozellik kesinlikle lg 735.

caprice77

caprice77

Üye
arkadaşlar iki cihaz birbirinden fraklı kulvarlarda koşan 2 cihazdır neye göre kıyaslama yapıyorsunuz Lg gm735 türkcell hattımda 5800 da avea hattımda kullanmaktayım her iki cihazda aktif olarak kullanmakatayım lg wm 6.1 pro 5800 simbian yazılımı yüklüdür ben 5800 da netten video izleyebilmek için kaç takla attım ama lg wm 6.1 nerde istersen izle,video lara gelince 5800 da video yu ileri sardırın bekleyin ki cihaz kendine gelecek diye birde lg de bırakın ileriye almayı dans ettirin ileri geri bırakın sanki hiç cihaza dokunmamışsınız gibi oynatmakta 5800 da yapabileceklerim sınırlı iken lg de sınırsız kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın Lg gm735 cihazı eline alıp şöyle biraz kurcalasınlar nedemek istediğimi anlarlar zira 5800 ekranda 4 tane tema değişecek diye millet nete yapıştı verdikleri yazılımlar meydanda lg deyapabileceklerin alttaki resimde hadi yapın 5800 sıfıra yalnız şunu hatırlatayım bunu 5800 lara yüklemek yüklesende ne kadar stabil çalışıyor tartışılır ekranda her gördüğün tuş çalışmaktadır wm ayrı bir zevktir kullanmayan bilemez,yazdıklarım benim kişisel görüşlerimdir her iki telde elimde mevcut ve kullanmaktayım ama Lg GM735 tek geçerim kendini aşmış bir cihaz.Kolay gelsin.

tommytaha

tommytaha

Üye
5800 alma bence değmez bütün dünyada hatalı olduğu için topladılar satılmıyor toplananlarıda türkiyede satıyorlar bence sadece sıkıntı o telefon sana önerim 300tl ye samsung f480 al dan piyasada 580tl ye satıyorlar teknosa da bu sitede ucuz yanlış anlama 5800 da var o sitede aynı 500tl gibi bişe ama dandik alınmaz bence bi araştır f480 çok güzel

shadow_23

Üye
arkadaşım lg gm 735 kullanıorum süper bi cihaz bence 5800 ı 3 e katlar....ben 5800 da kullandım...

mörjü

mörjü

Üye
sadece 5800 dıyorum kesınlıkle pısman olmassın kardes alma dıyenlerı takma sen onlar telefondan anlamıyorlar yada kullanmamıslar hepsıne 10 basar nokıa 5800 adı üstünde NOKIA...

--------------- Ekleme ---------------

lg gm 735 kesınlıkle katlayamaz 5800ı basaramaz.. lg gm 735 program bulamazsın oyun bulamazsın tema yok zaten cok nadır sen simbian işletım sistemınden vazgecme yasasın 5800 baska tanımam gerısı fısssssssssss

sokomind

Üye
LG 'ye program bulamazsın diyen içi boş insancıklar hiç WM kullanmadıkları için nasıl program bulunduğunu da araştırmamış tembel tenekelerden başka birşey değildir.

'Davut

'Davut

Üye
Hiç bir zaman nokiadan vaz geçme ama 5800 yerine birebir aynı olan 5530 xm'i öneririm...Bence 5800dan güzel telefon

alfa217

Üye
LG 'ye program bulamazsın diyen içi boş insancıklar hiç WM kullanmadıkları için nasıl program bulunduğunu da araştırmamış tembel tenekelerden başka birşey değildir.

valla çok haklısın kardeş nasıl olurda windows mobile ı symbianla karşılaştırırlar anlamıyorum.biraz araştırın bakın 5800 dediğiniz alet beş para etmez normal bi telefon.bulabileceğiniz en fazla bikaç java uygulamasıdır.diğer tarafta windows mobile yani microsofttan bahsediyoruz biraz mantıklı olun lütfen .bir gün windows mobile kullanın bir daha nokYanın beş para etmez cihazlarına dönebilecekmisiniz bir bakın.

iki cihazı yan yana bile koymayın farklı kategorilerde cihazlar onlar.alo diyip mesaj atıyım ikide müzik tıngırdasın bana yeter dersen 5800 al.ama yok ben cihaza yeni özellikler kazandırmak isterim, istediğimi yüklerim, gps i adam gibi kullanırım, filmleri convert etmeden her formatta izlemek isterim vs vs dersen lg gm 735 almalısın.ayrıca fiyat farkınıda unutma nokYaya daha fazla para veriyosun bi halt yok lg ye daha az para veriyosun dünya avucunun içinde :oke:

ixmen63

Üye
lg 735 eigen kullanıyorum telefon cok rahat ekranıyan cevirınce ekran dom muyor filmi rahat izliyorum fakat arkadaslarım 5800 kullanıyor hepside telefondan sikayeççi ekran yan cevirince donuyor ve cok agır bir islem cisi var dusun meden size lg 735 i tavsiye ederım arkadaslar

gunay45

gunay45

Üye
slm arkadaşlar şu yorumlardan sonra kesinlikle lg gm735 alıyorum 2 gun içinde elimdeki samsung s5233wi ile takasa giricem ve üstüne 125tl fark vericem nasıl sizce uygunmu alacagım telin 21 ay garantisi var. arkadaşlar kınuyu açan arkadaş 380tlye sıfır gm735 yazmış yanlışı var galiba şuanda sitelerde ikinci elini o paraya satıyolar hemde garantili olanı

okumus_43

okumus_43

Üye
Bence herkes saçmalıyor valla LG nerdeNOKİA nerde . Biraz mantıklı olun lütfen yaw siz LG ide Nokia yıda 500 tl aldınız farzedelim sonraki gün satarsanız nokia fiatı 5 düşmüşse lg nin 25 düşmüştür. Kimse şaşmasın walla nokia kral marka Hle 5800 manyak bi telefon kullanıyorm ve çok memnunum bi kere adı üzerinde Xpressmusic ve nedense bende donmalar olmuyor

Ha bu arada Siz şimdi LG gm735 i nokia X6 ilede karşılaştırırsınız ve LG i üstün bulursunz çünkü kanınıza işlemiş pehh..

gunay45

gunay45

Üye
anlamadim şey nsanların ndn marka takıntısı var lg miş nokia mış samsung muş tamam nokainın şuanda gözler görülen bi pazaraı var lg ve samsungta yok o pazaar ama bide şu var nokia herzaman aynı nokia 6600da symbian bi başladı hala symbian aşamadı bi şu symbian takıntısını ama samsun ve lg son zamanlarda nokiadan daha başarılı telefonlar çıkarmaya başladı samsung ve lg pda olma yolunda büyük adımlar atarken nokia hale symbianda ve telefon modeleride takoz gibi. telefon dedğin biraz elede yakışmalı haksızmıyım ...

LG nin gm735 modeindeki telefonun ebatları:
ağırlık :98 Gr
Genişlik56.5 mm
Yükseklik109.8 mm 2900
Kalınlık11.9 mm

nokıa 5800 ın ebatlar:
- Ağırlık: 109 Gr
- Genişlik: 51.7 mm 2081
- Yükseklik: 111 mm
- Kalınlık: 15.5 mm

okumus_43

okumus_43

Üye
Ebat için telefon alıyorsan git 1100 al :D:D:D

Tracy35

Tracy35

Üye
önyargılar konusunda çok haklısın arkadaşım.Şuanki telefonum toshiba g710 portable.Toshiba dediğimde dalga geçiyorlar ama wm6 işletim sistemli pda görünce herkes şaşırıyor.Nokia nın üstünlüğü ne yazıkki sona erdi diğer markalar nokia yı yakalamış durumdalar.

Kım Dalga geçıyorsa telefondan AnlamıyoDur:off: Herkezın Zevki farklıdır (h) Ben Elıme Nokıadan Başka telefon Almadım bu Zamana Kadar Bu Zamandan Sonrada almayı Düsünmüyorum Bilmiyorum Neden NOkıadan Bir Türlü Vaz Geçemiyorum Neden Bilmiyorum Bende Suan 5130 Almışştım onu Satmadım 01/01/2010 da 5800 Aldım Oda Güzel telefon Sevdigim için Hem 5130 Hem 5800 kulanıyorum Satmıçam Çürüyene Kadar Bunları Kulançam İnş :heyo::yuru

gunay45

gunay45

Üye
Ebat için telefon alıyorsan git 1100 al :D:D:D

valla kardeş 1100 da nokia olduğu için pek alma taraftarı değilim ama bi telefonun elede yakışması lazım kaldı ki 5800 takoz gibi bişey şuanda lg gm735 kullanıyorum 5800 dan hem goruntu hem özellik olarak bence daha ustun ama tabi 2 teelfon kıyaslanamaz ndn dersen lg gm735 windows mobile işletim sistemli ama nokia 5800 bilidğimizi gibi symbian kullanıyo yanı geliştirebilirliği sen düşün artık

Üst Alt