380 ytl ye sıfır lg gm735 mi 500 ytl ye nokia 5800 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
    Konu Sahibi
380 ytl ye sıfır lg gm735 mi 500 ytl ye nokia 5800 mı?
380 ytl ye sıfır lg gm735 mi 500 ytl ye nokia 5800 mı hangsini alayım karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

rapman

rapman

Üye
ikiside birbirinden güzel :) ama uyguluma oyun program gibi şeyleri daha fazla yüklemek istiyorsan Nokia 5800 almalısın.LG'de de uygulama vardır tabiki de fakat azdır Nokia'ya göre.

futbol123

futbol123

Üye
nokia 5800 ı tavsiye ederim

akrepkore

akrepkore

Üye
5800

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler bende gidip 5800 almayı düşünüyordum. :hmmm 120 ytl farka degermi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
değer tabii ki bir aldın mı aşığı oluyorsun..

by_chiko

Üye
Kesınlıkle Degmez Kullanım olarak Cok Guzel Bı telefon Lg 735 arkadasımda var ısımız geregı ozellıkle Wifi Ve Gps Sunması bu Fıyata Gore Cok Guzel

bidibidi12

bidibidi12

Üye
400 veya 450 ytl ye samsung star w serisi almanı öneririm arkadaşım ikliside iyi tercih değil bana sorarsan

SweetLord

Üye
5800 al bence bu arkadaşlar kullanmadan konuşuyolar samsung star berbat ötesi şeklı guzel sadece lg de aynı kullanımı kolaydır ama içeriğinden fazla bişey yapaıyosun o telefonlarda 5800 tek geçer

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 al kesinlikle değecek

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
    Konu Sahibi
fikirleriniz için sagolun bu zamana kadar hep nokia kullandım bu yüzden gidip lg gm735 i aldım telefon güzel 5800 dan tek aşşagı kalan tarafı flaşının ve 3.5 jak girişinin olmaması ve ekran çözünürlügünün düşük olması geri kalan özellikleri hemen hemen aynı bu üç özelliginde 120 ytl etmeyecegini düşünerek lg yi aldım. :ehe

bidibidi12

bidibidi12

Üye
kişiler hakkında bilip bilmeden yorum yapmayın iki telefonuda kullandım.5800 inanılmaz yavaş bir telefon samsung starda 10mp resimi 2 defa açıyorum kapatıyorum nokia açmaya çalışıyor.mp3 konusunda da aynı yavaşlık sorunu var,nokia senelerdir symbian os 6 yazılımını versiyon güncellemeleri ile tüm telefonlarına uyguladı.symbian 6 yazılımı 6600 modellerinden itibaren kullanılmakda,samsung ise yeni bir yazılım ile çalışıyor.program konusunda ise java destekli olduğundan jar veya jad programları çalıştırabiliyorsunuz.
teknik servis konusunda telpa kvk dan çok daha başarılı bizzat defalarca öğrenmek zorunda kaldım:)

wifi olmazsada olur derseniz 5800 o kadar para vermenize gerek yok.500 ytl ye insanlar pda alıyorlar normal bir telefona neden bu kadar para???

star serisinin W modelini alırsanız wifi özelliği mevcuttur üzerinde,LG yi ise pek tavsiye etmem açıkcası,nokia ve samsung daha üstün modellerle karşımızda

teşekkürler

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
yıkın şu tabuları artık arkadaşlar ?? nokia nın bana göre devri bitiyor takip ettigim kadarıyla bu yönde dusunuyorum tabii zevkler tartışılmaz benim hanemde kullanılan telefon marka modelleri şöyle :: nokia 1600 (2 adet) phantec 1400 (1adet) nokia 3500c(1adet) lg ka360(1adet) ve benim göz agrım cok sevdigim telefonum hp ipaq 514 voice messenger (her nne kadar detaylı kullanmayı beceremesemde) artık önyargılardan kuyrtulalım saygılar...

bidibidi12

bidibidi12

Üye
önyargılar konusunda çok haklısın arkadaşım.Şuanki telefonum toshiba g710 portable.Toshiba dediğimde dalga geçiyorlar ama wm6 işletim sistemli pda görünce herkes şaşırıyor.Nokia nın üstünlüğü ne yazıkki sona erdi diğer markalar nokia yı yakalamış durumdalar.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5800 almalısın.....

tekinnnnn

Üye
bende var lg gm735 ve çok kullanışlı.eğer sadece telefonla konuşacaksan al nokia yı ama lg gm735 te windows mobile 6.1 olduğunu unutma.oyun da bir sürü program da.ofis için de çok uygun ayrıca.microsoft office yüklü geliyo mesela.5800 da var tanıdıklarımda ama benim gm735 in yanına yaklaşamaz bile.mesela en basitinden telefonu yan çevirdiğinde nokia da da lg de de ekran dönüyor.ama nokia donuyo..6600 dan beri nokia hep aynı.ağır çalışan kalas makinalar yapıyolar...o kadar fiyat farkı verip daha kötü bi telefon alırsın bence nokia yı alırsan

bidibidi12

bidibidi12

Üye
hadi yaa LG de windows mobile olduğunu şimdi öğrendim java sanıyordum ben :) o zaman hakikaten Lg kendini aşmış adamlar 528mhz işlemci koymuşlar telefona gerçekden sorunsuz görünüyor.

zazana

Üye
beyler 5800 nerede lg735 nerede? karşılaştırmak mantıksız.
1- lg 528 mhz işlemci 256 ram 512 rom a sahip wm 6.1 ile çalışan 5mp gps v.s v.s sayamaya gerek yok bir cep bilgisayarı. wm telefona çok program yüklenmez demek nedemek?

5800 daha divx film oynatamıyor( smart movie oynatırken takılıyor). çok kötü foto çekiyor. işlemciside sadece
369 mhz .

ikisini karşılaştırmak abes olur. 380 ytl de sıfır için çok çok çok iyi bir fiyat. bilmeden kullanmadan yanlış yorumlar yapıp yanlış yönlendirmeyelim.

baranas

Üye
nereden aldın acaba?????

Üst Alt