Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
350-500 tl arası güzel bir android telefon önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
333fatik333
Üye
Konu Sahibi
350-500 tl arası güzel bir android telefon önerileriniz
ARKADAŞLAR BEN GALAXY MİNİ ALACAKTIM AMA SENSÖRLÜ OYUNLARI AÇMAZ DEDİLER ARABA YARIŞINDA TELEFONU YAN ÇEVİRİNCE ARABADA YAN DÖNÜYO
hsahin4
Üye
Bu fiyata Android telefonlar var fakat beklentilerinizi karşılamayabilir. (Örn; Vodafone 945)
333fatik333
Üye
Konu Sahibi
kardeşim ha vodafone nin telefonunu almışım ha çin telefonu bir fark yok ben yinede galaxy mini alayım
visitors
Üye
ben galaxy mini kullanıyorum we çok memnunum.tawsiye ederim.hatta android 2,2 foryo olanından al.trkcell bayi de 490 tl ye satiorlar.sensörlü oyun android samsunglar açıyor.oyun özellikleri destekliorsa tabi.
ben galaxy mini kullanıyorum we çok memnunum.tawsiye ederim.hatta android 2,2 foryo olanından al.trkcell bayi de 490 tl ye satiorlar.sensörlü oyun android samsunglar açıyor.oyun özellikleri destekliorsa tabi.
i5503 galaxy 550 olarak geçiyor. gayet iyi bir telefon 660mhz işlemcisi var.
birde bunun açılan klavyeli versiyonu var glaxy 551 olarak geçiyor ikisie corby ile lindy arasında bir dış görünüme sahip.
cebe rahat sığıyor buna karşın ekranı tatmin edici derecede büyük sayılır.