Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3230 Mesajlar hafızaya gelmiyor ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BurakLEE
Üye
Konu Sahibi
3230 Mesajlar hafızaya gelmiyor ??
arakdaşlar Msdrivee yi yukledım ama acmıyor yenıden kapayıp actım yıne aynı sorun var. 512 mb kart alıcam bu hafta 32 lık var bakalım o zaman nolcak.ama sorunu neden verdi anlamadım yaw..
ghost_ysw
Üye
arkadasım sanırım sen gelen mesaj ları telefona degil hafiza kartına yuklemek istiyorsun.... dedigin programöı kullanmadım ama bunu bi dene ben bunu kullandım 3230 da sorun yasatmadı...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ghost_ysw
Üye
yıldızlı yerlere hemen paylas yazarek ulasabilirsin....
BurakLEE
Üye
Konu Sahibi
saol dostum bakayım.MsDrivee yı yukledım tyum gelen mesajlarım sılındı ya....
BurakLEE
Üye
Konu Sahibi
olmuyor dostum 2 sefer denedim))
handsomeismail1982
Üye
ghost_ysw' Alıntı:
arkadasım sanırım sen gelen mesaj ları telefona degil hafiza kartına yuklemek istiyorsun.... dedigin programöı kullanmadım ama bunu bi dene ben bunu kullandım 3230 da sorun yasatmadı...
aynı problem bende var senin vermiş olduğun bu limkteki dosyayı telenonu neresine atıtoz bana özelde yazarsan teşekür ederim.
kendine iyi baK
BurakLEE
Üye
Konu Sahibi
hem hafıza kartıan hemde telefon hafızasına kurdum olmadı bi türlü.gelen sms lerde silindi mesaj kutumdan.
BurakLEE
Üye
Konu Sahibi
yapan brisi yazarmı acaba
morinafx
Üye
512 mb kartta denedim çalıştı 15 mb dosya aynı anda yüklendi
ghost_ysw
Üye
arkadaslar ne zamandır buraya bakmıyodum pardon...
bakın kardesim 3230 kullanıyoo gelen mesajları hafizana kartına geciremiyodu... bizde oraya koydugum linkteki dosyayı yukledik sonra telefona bi restart attık.. ve mesajalar artık hafiza kartına gelmeye basladı.... bu olayı yaklasık 3 ay once yaptık hala sorunsuz kullanıyyooo...
ve ben link i kontrol ettim bi sorun yok... hemen paylas yazın yıldızlı yerlere iniyoo.... link te bisorun yoq..... daha sonra kurun telefonunuza....
arkadaşlarbendede 3230 var msvdirive calışıo programı kurun zaeten acılmayacaktır dosyanın içi normal program acıomus gibi uzerine gelinve acın o acılır gibi olacak veri geri menu ekranınna donecek ama ondan sonra program calışmaya başlamıştır mesajlarınız silinmez telefon hafızsında kaldıgı için goremezsiniz programın calışıp calışmadıgını mesaj menusune girdiginizde solust köşede ki zarf işareti gitmiş yerine hafıza kartı gelmiş olması gerekir burdananlayabilirsiniz
anyak19
Üye
ya biribana msn de ulasabilirmi ben b u programi kuramadim hatta birisi bana bu programi gmailden atarsa çok sevinirim [email protected][email protected]
DeRMaNTeS
Üye
arkadasa msdrive değil de ngage patch yukledık.ne yazıkki pc de bulamıyorum işime yaramayacağı için sildim büyük ihtimalle.google da ngage patch diye aramayı dene.
__Midas__
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burda arkadaşlar MsdriveE
devrimderya
Üye
inmiyo kardeş acil lazım
Leon_0707
Üye
selam kardeş banada o programıda yollarmısn ..! kadeş..!
harun_1852
Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de var linke tıkladım indiremedim yardım edin