300-200 TL Civarı nokia telefon almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
300-200 TL Civarı nokia telefon almak istiyorum.
ikinci el'de olabilir.sorunsuz olsun'da.
dokunmatik istemiyorum
s60 v3 ve üstü (bu işletim sistemi vazgeçilmezim)
kamera hiç önemli değil.
Wi-Fı de olmasını istiyorum.
Piyasa'da bakıyorum nokia E serisi gözlerimi kamaştırıyor fakat ikinci elini bulmak zor.yardımcı olabilecek var mi bu konuda.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
o kadar paraya biraz zor yani s60v3 ve üstü :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N 95 8GB tam aradığın telefon ben kullandm çok memnun kaldım uzun ömürlü 5 megapixel sistemi çok sağlam s 60 v3 FP1

'Patron

'Patron

Üye
Kamera onemlı değil diyorsan c3 tam sana göre ama wifi varmı bılmıyorm ama kesın bak.fıyat ucuz

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
Kamera onemlı değil diyorsan c3 tam sana göre ama wifi varmı bılmıyorm ama kesın bak.fıyat ucuz

hangi c3.?

----------Eklendi @ 00:47:35 ---------- Yazıldı @ 00:45:34 ----------

o kadar paraya biraz zor yani s60v3 ve üstü :)

kardeş var aslında,ama kullanılmıyor,bu yüzden ikinci elini'de bulamıyorum.nokia'nin o kadar çok modeli var ki.... Bazı modeller az üretildi az kullanıldı,fakat çok güzel telefonlar.

----------Eklendi @ 00:48:29 ---------- Yazıldı @ 00:47:35 ----------

N 95 8GB tam aradığın telefon ben kullandm çok memnun kaldım uzun ömürlü 5 megapixel sistemi çok sağlam s 60 v3 FP1

biraz daha narin,ele cebe sığmaz o telefon :)

'Patron

'Patron

Üye
bildğin c3

adrianoo

Üye
n81 var 175 e bırakım ngage oyun oynayabılırsın

adrianoo

Üye
vala ıcerık olarak temız ama dısında kılcal cızıkler var netı zamanında skyfire yuklemıstım o sekılde netten radyo bıle dınleyebılıodum ama hala calısıomu o program bılmıyorum

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Nokia C3 alabilirsin wifisi var ama c3 s40 serisi bir telefon :)

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
vala ıcerık olarak temız ama dısında kılcal cızıkler var netı zamanında skyfire yuklemıstım o sekılde netten radyo bıle dınleyebılıodum ama hala calısıomu o program bılmıyorum

n81 değilde- biraz araştırdım. e 51 modeli daha güzel sanki. ancak piyasada zor bulunuyor. wiriles bile var. bir fikrin varmı bu telefn hakkında.

----------Eklendi @ 17:58:13 ---------- Yazıldı @ 17:57:38 ----------

Nokia C3 alabilirsin wifisi var ama c3 s40 serisi bir telefon :)

teşekkürler ama s40 bana yaramaz :)

adrianoo

Üye
e52 dusun ozman kardes ıstedıgın fıyatın bıraz ustune bulabılırsın sanırım ve e51 den cok daha ıyı ve yenı
c3-01 var bunuda bı arastır derım::hmmm

futbol123

futbol123

Üye
ikinci ele hiç bulaşmayın derim sorunlu çıkabilir çalıntı olabilir tamir görmüş olabilir nokia e63 var 340tl ye 40tl daha koyun 0 ilk kullanan kişi siz olun e63 te bütün özellikler var

farukozer4444

farukozer4444

Üye
ikinci ele hiç bulaşmayın derim sorunlu çıkabilir çalıntı olabilir tamir görmüş olabilir nokia e63 var 340tl ye 40tl daha koyun 0 ilk kullanan kişi siz olun e63 te bütün özellikler var

bence de haklı arkadaş :)

e52 dusun ozman kardes ıstedıgın fıyatın bıraz ustune bulabılırsın sanırım ve e51 den cok daha ıyı ve yenı

c3-01 de s40 serisi

fatih_347

Kapalı Hesap
kardes elimde hacli c5-00 var.N gage oyunları mevcut telefon cok temiz.sana 260 tlye hayrının gör

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
kardes elimde hacli c5-00 var.N gage oyunları mevcut telefon cok temiz.sana 260 tlye hayrının gör

o telefon harika ya. Ya insan bi wi-fi koymaz mi öyle bir telefona,baktım kafama göre bulmazsam bu telefona bakacağım.tuş takımı kamerası flash'i hızlı sistemi,çok güzel bi telefon,daha araştıracağım
,.hangi şehirdesin kardeş.

fatih_347

Kapalı Hesap
denizliliyim.Üstelik bu telefonun cok yakında 5mpx kamera olanı cıkacak daha yeni özelliklerle birlikte aynı tasarım ama ondada wifi olmayacak

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi

e52 harika ve ilk sıralarda, c5-00 kadar da hoşuma giden bir telefon. ;)

fatih_347

Kapalı Hesap
al kardeş buda kendisi

rcpdmr

rcpdmr

Üye
    Konu Sahibi
denizliliyim.Üstelik bu telefonun cok yakında 5mpx kamera olanı cıkacak daha yeni özelliklerle birlikte aynı tasarım ama ondada wifi olmayacak

wi - fi olmasını istiyorum.internet her yerde iken mahrum olmak ,olmaz sey bence ;) :)

----------Eklendi @ 14:35:14 ---------- Yazıldı @ 14:29:50 ----------

her yerde, internet varken mahrum olmak olmaz birsey bence :) ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt