3 yılda 17 kez telefon değiştirmek. öneri ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi

S2 , iPhone 4 ve S3 en severek kullandiklarim(di)

Bende en çok iphone 4 ü sevdim çok beğenerek kullanıyordum keşke satmasaydım. Eğer dolandırılmamış olsaydım şimdi yine bir tane 4 ya da 4s alırdım bir daha da değiştirmezdim. Ama lanet olsun ki artık alamıyorum. :ah

Android Police

Android Police

Üye
kafama takılan soru hepsine aşağı yukarı ne kadar para harcadın ?

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
kafama takılan soru hepsine aşağı yukarı ne kadar para harcadın ?

Hiç hesaplamadım ama 4000 4500 tl yi çok rahat geçmiştir. Bu kadar harcama yapacağıma ilk çıktığında 2000 tl ye iphone 4s alsaydım bu kadar kasılmayı da yaşamamış olacaktım. :) Bir kere değiştirmeye başladım bir daha da bırakamadım ama şu son 8 aydır bırakmış gibiyim. umarım böyle devam eder.

Android Police

Android Police

Üye
çok kötü olmuş ama bundan sonra telefon almadan önce sana soralım :D

MrTech

MrTech

Üye
içine sinecek telefonu al ve amaç olarak degil araç olarak kafanda belirle.

baba-1

baba-1

Üye
Tamam da biraz cok olmus

Türe

Türe

Üye
Evet bağımlılık yapıyor değiştirmek.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
çok kötü olmuş ama bundan sonra telefon almadan önce sana soralım :D

evet kullandığım telefonlardan biri olursa deneyimlerimi aktarırım tabi ki :) ama halen o 4000 tl nin acısını geçmedi onu da söyleyeyim en çok koyan da 4000 tl verip nokia 1110 kullanmak zorunda kalmam :D

- - - Eklendi - - -

içine sinecek telefonu al ve amaç olarak degil araç olarak kafanda belirle.

işte doğru olan tam da bu. Bundan sonra telefon alırsam bu düşünceyle alacam.

- - - Eklendi - - -

Evet bağımlılık yapıyor değiştirmek.

Hem de nasıl :(

- - - Eklendi - - -

Tamam da biraz cok olmus

Kesinlikle öyle. oraya verdiğim parayı birçok yerde kullanabilirdim. Çoğu boşa gitti çünkü.

Türe

Türe

Üye
Ben de yardım ediyorum cevremdekilere. Adamlar telefon konusu actigimda direkt yine mi telefon degistirdin diyolar :D

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yardım ediyorum cevremdekilere. Adamlar telefon konusu actigimda direkt yine mi telefon degistirdin diyolar :D

Aynen ben de öyleyim. Bir de her seferinde farklı bir telefonla görünce adamlar bu telefonları çin de montajlayıp direk sana mı yolluyorlar diyorlardı :D

restmod

restmod

Üye
Aselsan 2110 oneririm :p :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Bi Turkcell bayisine gidip Lumia 920 kullanda, içinde kalmasın. :ehe
İleriki Lumialar bayağı konuşulacak diyorlardı. Donanım olarak özellikle. Onlarıda bekleyebilirsin.
Yada Xperia Z (Her nekadar Lumia 920 ile yarışamasa da.. -İlgili video wp bölümünde) alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Geçen turkcell'e girdim saatten haberim yok son musteriler de cikti 920'ye bakmak istiyodum orda bi kadin mudur gibi bisey heralde isigi kapatti alarmi kurucam dedi yani kovdu resmen. Alicak olsam sabaha kadar basimda dikilirdi paraya ac insanlar var cok rahatsiz oldum deneyesim yok artik o telefonu

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Geçen turkcell'e girdim saatten haberim yok son musteriler de cikti 920'ye bakmak istiyodum orda bi kadin mudur gibi bisey heralde isigi kapatti alarmi kurucam dedi yani kovdu resmen. Alicak olsam sabaha kadar basimda dikilirdi paraya ac insanlar var cok rahatsiz oldum deneyesim yok artik o telefonu

Aynen öyle işte bende bunu sevmiyorum özellikle turkcell bunu çok yapıyor herkesle tam anlamıyla ilgilenmek gerek ve o insanı kırmamak gerek sonuçta orada bir inceleme ürünü var o ürünün amacı zaten kendini kullanıcıya tanıtmaktır eğer kullanıcı o ürünü tam olarak inceleme şansını bulamayacaksa niçin onu oraya koyuyorsun ya da niçin o ürünün satışını yapıyorsun. Gerçekten tuhaf bir durum bu sebepten dolayı operatörlerden telefon almayı sevmiyorum en temizi büyük mağazalardan almak.

- - - Eklendi - - -

Bi Turkcell bayisine gidip Lumia 920 kullanda, içinde kalmasın. :ehe
İleriki Lumialar bayağı konuşulacak diyorlardı. Donanım olarak özellikle. Onlarıda bekleyebilirsin.
Yada Xperia Z (Her nekadar Lumia 920 ile yarışamasa da.. -İlgili video wp bölümünde) alabilirsin.

Evet gidip biraz kullandım. Hatta arada gidip kullanıyorum geliyorum :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
maşallahın varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt