3 yılda 17 kez telefon değiştirmek. öneri ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
3 yılda 17 kez telefon değiştirmek. öneri ??
Evet bunu ben yaptım. Hep sıkıldım hiçbirini beğenmedim. 4-5 tanesi zaten çok basit telefonlardı ama sonuçta satın alındı. işte kullandığım bütün telefonlar:

nokia 1208
nokia 1650
nokia 1110i
meizu m8 çakması
nokia 5230
nokia 5530
nokia 5800
nokia x6
iphone 3gs(2 kez)
Htc desire hd
Xperia neo v
samsung galaxy ace
sony ericcson xperia arc
Samsung galaxy s2
samsung galaxy note
sony xperia ion
iphone 4 (en uzun kullanılan 6 ay )
lumia 920 kullanma girişimi: dolandırılmak
....

Konuyu konu dışına açacaktım ama cep telefonları ile ilgili olduğu için buraya açayım dedim. Şimdi sizden isteğim nasıl oluyor da bir telefonu uzun yıllar kullanabiliyorsunuz işin açıkçası bu telefon değiştirme olayından çok bıktım hatta bu nedenden dolayı dolandırıldım. Ama halen telefon almak istiyorum bu üsteki telefonlara toplamda 4000-5000 tl den fazla harcadım. Nasıl daha uzun süre sadece bir telefon kullanılabilir. öneri istiyorum hep iki telefon arasında kararsız kalanları yorumlayacak değiliz ya bir kez de bir telefon alıp telefonlardan kurtulmak isteyene yardımcı olalım. Tek istediğim bu telefon işinden kurtulmak için tavsiye ve öneri..:)

Samet.25

lumia kötü olmus gecmis olsun iyi bi olaymı değilmi onuda anlayamadım :D

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
lumia kötü olmus gecmis olsun iyi bi olaymı değilmi onuda anlayamadım :D

teşekkürler. lumia olayı beni iki haftadan fazla bir süre bunalıma sürükledi neyse ki etkisinden kurtuldum :D

pRime.

pRime.

Üye
kullandığın telefonlara baktım da, ne önersem sıkılırsın her cinsi de kullanmışsın ama en uzun iphone kullanmışsın. Para veririm diyorsan iphone'a dön, oyun kur uygulama kur, vakit geçirmeye çalış.

yine de bence bu saatten sonra ne alsan seni kesmez, genel olarak kullanılabilecek her telefonu kullanmışsın resmen. Dediğim gibi beğendiğin bir telefonu al, (benim önerim iphone) ve telefonun özelliklerinden mümkün olduğunca yararlanmaya çalış. internette takılmak bunlardan birisi olabilir. :)

Samet.25

4s al bence acayıp ılgım var o telefona 5 den fazla hosuma gidiyo o kadar :D

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
kullandığın telefonlara baktım da, ne önersem sıkılırsın her cinsi de kullanmışsın ama en uzun iphone kullanmışsın. Para veririm diyorsan iphone'a dön, oyun kur uygulama kur, vakit geçirmeye çalış.

yine de bence bu saatten sonra ne alsan seni kesmez, genel olarak kullanılabilecek her telefonu kullanmışsın resmen. Dediğim gibi beğendiğin bir telefonu al, (benim önerim iphone) ve telefonun özelliklerinden mümkün olduğunca yararlanmaya çalış. internette takılmak bunlardan birisi olabilir. :)

Benim de içimden bunlar geçiyor ama aklıma takılan son şey lumia kullanmak çünkü hiç lumia kullanmadım onu da kullanmış olsaydım yani lumia 920 de dolandırılmayıp alabilseydim artık tüm hepsini kullanmış olacaktım merakım kalmayacaktı zaten hepsinin içinde tek beğendiğim iphone du tekrar ona dönmeyi düşünüyorum ona dönersem daha değiştirmem. Ama şu içimde kalan lumia merakından bir kurtulabilseydim süper olacaktı. :)

- - - Eklendi - - -

4s al bence acayıp ılgım var o telefona 5 den fazla hosuma gidiyo o kadar :D

Bence de 4s 5 ten daha güzel. daha iyi duruyor :)

- - - Eklendi - - -

5'ten ekran boyutu dışında farkı yok zaten alırsan kaybın olmaz. :D

Aynen 5 zaten çok orantısız hiç beğenmedim kasasını falan ya 4 yada 4s almak lazım. :D

pRime.

pRime.

Üye
o zaman şöyle öneriyim: lumia'yı merak ediyorsan 820 al, onun tadını aldıktan sonra iphone'a geç. 920 demedim çünkü kısa sürelik kullanım için almaya gerek yok ayrıca 820 de onu aratmaz ve fiyatı daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
komando04

komando04

Üye
kardeşim bence sen biraz bir takoz telefon bul kullan,5ay sonra nokianın çok güzel bir lumia serisi çıkacak onu al 10yıl kullan derim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öncelikle telefon konusunda müsrif davranmışsın. Bu durumda sana şu veya bu diye telefontavsiye etmek bana göre uygun degil. Sen telefonu hep amac olarak görmüşsün. Bu durumda amacına ulaşınca degerini kaybeder ve yeni bir amac belirlersin. Bence sen ilk olarak telefonun sadece bir arac oldugunu kavra. Oyun icin,internet,icin konuşma ve mesajlaşma icin bir aractır telefon. senin ihtiyaclarına ve zevkine uyan aracı belirle gör bak uzun zaman sıkılmadan kullanabileceksin.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle telefon konusunda müsrif davranmışsın. Bu durumda sana şu veya bu diye telefontavsiye etmek bana göre uygun degil. Sen telefonu hep amac olarak görmüşsün. Bu durumda amacına ulaşınca degerini kaybeder ve yeni bir amac belirlersin. Bence sen ilk olarak telefonun sadece bir arac oldugunu kavra. Oyun icin,internet,icin konuşma ve mesajlaşma icin bir aractır telefon. senin ihtiyaclarına ve zevkine uyan aracı belirle gör bak uzun zaman sıkılmadan kullanabileceksin.

Kesinlikle işte doğru kelime bu "amaç" aynen bu durumdayım. Mesela bir telefonu amaç olarak belirliyorum onu alana kadar sürekli uğraşıyorum. Alınca da benim için değeri sıfıra iniyor bir hafta sonra geri satıyorum hemen.(ikili ilişkilerde de durum böyle ama o konulara hiç girmeyeyim burada:) )Bir tek iphone 4 te öyle olmadı ilk defa iphone 4 te bir telefondan zevk aldım ve 6-7 ay kullandım. Onu neden sattığımı bilmiyorum bir arkadaşım istemişti kıramayıp vermiştim sonra çok pişman oldum. Tekrar iphone a döneceğim sanırım. Ne kadar uçuk fiyatta olsa da sıkıntıdan kurtulmak daha önemli.

- - - Eklendi - - -

kardeşim bence sen biraz bir takoz telefon bul kullan,5ay sonra nokianın çok güzel bir lumia serisi çıkacak onu al 10yıl kullan derim

Nasıl bir seri olacak bu konuda ufak ta olsa bilgi var mı ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Note2 dene birde. Bakalım tatmin edecek mi seni... :ehe

ugur1000

ugur1000

Üye
çüş diyorum birazda :D bence aldıktan sonra asıl özlliklerinide keşfetmelisin mesala iphone alıyorsan jailbreak vs vs android alıyorsan rom falan ne bileyim oyun moyun yükle . nasıl değiştirdin anlamıyorum 3 yıldır 1 telefon değiştirdim :D bence telefonu alma amacın olmasın asıl amacın şu telefonu alayımda oyunda oynarım filmde izlerim falan olsun sen sadece telefon almayı planlıyorsun . Ayrıca çok masraf etmişsin
ayrıca sony nin nxt telefonlarından çok kullanmamışsın xperia s xperia z falan onlarıda bi dene :) bunlarda olmassa telefon kalmadı :hmmm yada en iyisi iphone a dön ben sevmem ama önemli olan senin bu telefonu daha uzun süre kullanabilmen :)

esmeerr

esmeerr

Üye
Valla parasi olan alir kardesi ben hayatimda bir kere telefona cok para verdim oda 6600 in ilk ciktigi zamanlar koskoca universitede herkeste 3310 3410 falan vardi sadece bir kiside 6600 vardi herkes onun basina toplaniyordu bende onu gordum baya bir heveslendim 6600 alan ikinci kisi ben oldum sene 2003 du tam 1000 tl ye almistim simdiki aklim olsa alma ogrenim kredisi cikmisti biraz toplu para aldim pesinat olarak onu verdim gerisi taksitle yaninda o zamanin en yuksek boyutlu hafiza karti olan 256 mb lik hafiza kartinada 45 lira vermistim hala kendi kendime acliktan nefesim kokarken gidip 1000 tl ye telefon almisim diyorum ne salakmisim diyorum
Hatta belki inanmazsin adamin biri bu teleonu gordu bu yenimi cikti muhabbetine girdi benden takasla telefonu istedi adamda murat 124 vardi takas edelimmi dedi bende olmaz dedim neydi o gunler simdimi 6600 hala ikinci hat icin kullaniyorum gecen ay t20 aldim 300 liraya aldim

Kerim.

Kerim.

Üye
İon'un nesini begenmedin ya?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
4s kullanıcısı olarak sana önerebilirim.Marketiyle işletim sistemiyle tasarımıyla arkadaki elmasıyla muhteşem bir telefon :D aslında iphone 5 ile arasında çok bi fiyat farkı yok tabi incelik ve büyük ekran önemli değilse 4s al.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bende senin gibiydim bir ara en fazla 6-7 ay kullanıyordum sonrada yenisini almaya çalışıyordum tabi bütçeye büyük bir zararı oluyordu Sonra en son 3gs Aldım genelde orta halli alırım 1000tl yi geçmezdi 3gs i aldım 9 ay oldu daha sıkılmadım :) Biraz sıkılır gibi olduduğumda yeni uygulamalar yükleyip keşfetmeye çalışıyorum oyun vb. Yada rengarenk kılıflar alıyorum çok değil 5-10tl oluyor :) Ve telefona yeni bir hava katıyor Genelde sıkılmaya başladığın zamn telefonda değişiklikler yap Hemen telefonu değiştirme :)

ka_za

ka_za

Üye
Xperia Z yr bak derim. Nexus serisine hiç el atmamışsın bi nexus 4 olabilir

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
sen bence telefon kullanma maddi olarak ileride problem yaşayabilirsin, düşünmelisin ki telefonu almadan ben bunu şu özelliği için alıyorum bakıyorsun yarın yeni ve daha geliştirilmiş özellik hemen değiştiriyorsun ,sıkılacağını düşünüyorsun çünkü ama sıkılmaktan öte yeni şeylerin peşinde olduğunu düşünüyorum.. Maddi durumunu da bilmiyorum ..

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu arada sıkılmamak icin rom falan da at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt