süper nova
Üye
3 yılda 17 kez telefon değiştirmek. öneri ??
Evet bunu ben yaptım. Hep sıkıldım hiçbirini beğenmedim. 4-5 tanesi zaten çok basit telefonlardı ama sonuçta satın alındı. işte kullandığım bütün telefonlar:
nokia 1208
nokia 1650
nokia 1110i
meizu m8 çakması
nokia 5230
nokia 5530
nokia 5800
nokia x6
iphone 3gs(2 kez)
Htc desire hd
Xperia neo v
samsung galaxy ace
sony ericcson xperia arc
Samsung galaxy s2
samsung galaxy note
sony xperia ion
iphone 4 (en uzun kullanılan 6 ay )
lumia 920 kullanma girişimi: dolandırılmak
....
Konuyu konu dışına açacaktım ama cep telefonları ile ilgili olduğu için buraya açayım dedim. Şimdi sizden isteğim nasıl oluyor da bir telefonu uzun yıllar kullanabiliyorsunuz işin açıkçası bu telefon değiştirme olayından çok bıktım hatta bu nedenden dolayı dolandırıldım. Ama halen telefon almak istiyorum bu üsteki telefonlara toplamda 4000-5000 tl den fazla harcadım. Nasıl daha uzun süre sadece bir telefon kullanılabilir. öneri istiyorum hep iki telefon arasında kararsız kalanları yorumlayacak değiliz ya bir kez de bir telefon alıp telefonlardan kurtulmak isteyene yardımcı olalım. Tek istediğim bu telefon işinden kurtulmak için tavsiye ve öneri..
nokia 1208
nokia 1650
nokia 1110i
meizu m8 çakması
nokia 5230
nokia 5530
nokia 5800
nokia x6
iphone 3gs(2 kez)
Htc desire hd
Xperia neo v
samsung galaxy ace
sony ericcson xperia arc
Samsung galaxy s2
samsung galaxy note
sony xperia ion
iphone 4 (en uzun kullanılan 6 ay )
lumia 920 kullanma girişimi: dolandırılmak
....
Konuyu konu dışına açacaktım ama cep telefonları ile ilgili olduğu için buraya açayım dedim. Şimdi sizden isteğim nasıl oluyor da bir telefonu uzun yıllar kullanabiliyorsunuz işin açıkçası bu telefon değiştirme olayından çok bıktım hatta bu nedenden dolayı dolandırıldım. Ama halen telefon almak istiyorum bu üsteki telefonlara toplamda 4000-5000 tl den fazla harcadım. Nasıl daha uzun süre sadece bir telefon kullanılabilir. öneri istiyorum hep iki telefon arasında kararsız kalanları yorumlayacak değiliz ya bir kez de bir telefon alıp telefonlardan kurtulmak isteyene yardımcı olalım. Tek istediğim bu telefon işinden kurtulmak için tavsiye ve öneri..

yada en iyisi iphone a dön ben sevmem ama önemli olan senin bu telefonu daha uzun süre kullanabilmen