^^ 3 Ü BİR ARADA ^^ HACK , PERFORMANS , ORJİNALLİK By_Reflex_ 5800 v52.0.007

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
^^ 3 Ü BİR ARADA ^^ HACK , PERFORMANS , ORJİNALLİK By_Reflex_ 5800 v52.0.007
Haketmiyosunuz hiç birşeyi.

• Beğen
Tepkiler: birikar, Mertolozzi, 'Şeref' ve 4 diğerleri

dogan64

Üye
hayırlı uğurlu olsun teşekkürler.

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun teşekkürler.
:) tşkler. bi önceki fw mi değiştirdim. artık bunu kullanıyorum.
arkadaslar 4 gündür kullanıyorum. bir hata almadım. ondan bu kadar bekledi. hata alan varsa yardımcı olmaya calısırım.

bluemai

bluemai

Üye
görüntülü görüşmede bir sıkıntı varmı kardeş denedin mi hiç? bana çok lazım oluyor, c5 tuş kilidini ekleyebilir miyiz cfye? kusura bakma, telefonu flashlamaktan yoruldum artık, bir de performans konusunda iddialısın ,yüzünü kara çıkarmaz inşallah...

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
denemedim inan kardeşim. çünkü cevremde görüntülü konusan kimse yok. görüntülü konusacağım kimse de yok :)
önce cfw kullandım ama c5 tus kilidinde cok sıkıntı yasadım. cebimde kendi kendine acılması olayı. bunun için n_desk diye bir program koydum bonus pakette. ramdan minnacık yiyor , ama sürüklemeli tus kilidi ve cep sensörü entegre bir pro. begeneceğini umuyorum. performans konusunda iddialı değilim. sadece amaç yardımcı olmaksa önce kendi telimde deniyorum bişileri . hosuma giderse paylasıyorum. iddiam yoktur , herşey orjinalinde güzeldir. düşünsene bu teli ilk aldıgında. ama sonradan bişiler öğrendiğin zaman artık telefon yetersiz kalıyor. el kadar telefon :) ne istiyonuz yaa :oke:
bu fw telefona flash atmaktan sıkılanlar için. en basta da yazdım :)

----------Eklendi @ 01:25:09 ---------- Yazıldı @ 01:21:49 ----------

görüntülü görüşmede bir sıkıntı varmı kardeş denedin mi hiç? bana çok lazım oluyor, c5 tuş kilidini ekleyebilir miyiz cfye? kusura bakma, telefonu flashlamaktan yoruldum artık, bir de performans konusunda iddialısın ,yüzünü kara çıkarmaz inşallah...

tşkler :) inşallah . ama 4 günde 2 defa sarj ettim. hala 2 cubuk var.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
emeğine sağlık hayırlı olsun

Flv videolardaki video hatasına son diye bir şey yok 
Flv lerin de bazı ceşitlerini oynatabiliyoruz bu fw de.

yüklediğin flash litenin ne özelliği var bunlar normal flash litede var sanırım :allalla:

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık hayırlı olsun

yüklediğin flash litenin ne özelliği var bunlar normal flash litede var sanırım :allalla:

tşkler mehmet kardeşim. demek istediğim 5800 da flash problemi çıktı çıkalı var. ''bu fw de '' tabirim hatalı olmuş. sanki bişey yapmısım gibi :evet: flash 3,2 yi gömdüm ama bu defa netten indirdiğim hiç bir flv yi çalıstırmadı. mp4 lerde de sadece ses geldi. '' FLASH LITE ICIN HİÇ BİŞEY YAPMADIM. SİSTEM AYARLARI ORJİNAL.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tşkler mehmet kardeşim. demek istediğim 5800 da flash problemi çıktı çıkalı var. ''bu fw de '' tabirim hatalı olmuş. sanki bişey yapmısım gibi :evet: flash 3,2 yi gömdüm ama bu defa netten indirdiğim hiç bir flv yi çalıstırmadı. mp4 lerde de sadece ses geldi. '' FLASH LITE ICIN HİÇ BİŞEY YAPMADIM. SİSTEM AYARLARI ORJİNAL.

flash 3.2 güzel değil orijinali daha güzel onda ileri geride sarabiliyon tekrardan hayırlı olsun

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
flash 3.2 güzel değil orijinali daha güzel onda ileri geride sarabiliyon tekrardan hayırlı olsun

tekrardan tşkler. bu arada illa 3,2 flashlite isteyenler ovi mazagadan ''cnn video '' yu kursun. onda otomatikmen flashlite 3,2 yi görüyorsunuz. dediğin gibi onda ileri - geri sarma olayı yok.:bigstar:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tekrardan tşkler. bu arada illa 3,2 flashlite isteyenler ovi mazagadan ''cnn video '' yu kursun. onda otomatikmen flashlite 3,2 yi görüyorsunuz. dediğin gibi onda ileri - geri sarma olayı yok.:bigstar:

bu yazını biraz daha aydınlatırmısın ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

:oke: görüyorsunuz derken , cnn video prosunu yüklerken , flashlite 3,2 ye yükeltiyor , yani bileşenlerini güncelliyor.

yani flash liteyi açınca sürüm 3.1 yerine 3.2 mi göstriyor bide bu programı nerden bulacam

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi

enes3161

Üye
bu kadar fw yükledm ama bunu bi türlü beceremedm.. Yardımcı olursanz sevinirim... içindeki açklamadan da bişey anlamadm...

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar fw yükledm ama bunu bi türlü beceremedm.. Yardımcı olursanz sevinirim... içindeki açklamadan da bişey anlamadm...
içindeki açıklama derken ? neyin içindeki açıklama :allalla:

enes3161

Üye
indirdiğim dosyann..

karakule31

Üye
kardeşim bu fw yi nasıl yüklüyoruz burda sadece rofs3 dosyaları var diğer dosyaları nasıl yapcaz biraz anlatır mısın . bir de ben sürükleyerek aç yamasını ve 4 sıra klavyeyi ekliyecem diğer fw lerde rofs 2 dosyasını modluyorduk bunda nasıl yapıcaz yardımcı olursan sevinirim

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğim dosyann..

indirdiğin dosyalardaki rofs3 dosyaları telefonunuz hangi renkte iste onu kullanarak flashlayınız. ama jaf emulator ile teker teker secerek flashlamak isterseniz modifiye klasöründekilerinde sorun olmaz. ama sadece hack dosyalarında olur. sadece hack dosyalarında hack işlemi rofs3 teki dosyalardadır. rm-356 ( umarım biliyorsun bu klasör nerde) içine atıp jaf emulator ile euro2- turkey black , red, navi , blue seceneklerinden birini secmen lazım....

modifiye klasöründekilerini seçmeli jaflarsan yani kırmızı , mavi , navi ,siyah klasörlerinden rofs3 dosyasını dahil etmezsen sadece temasız gelir. yükleyeceğin ilk tema varsayılan teman olur.

----------Eklendi @ 22:34:15 ---------- Yazıldı @ 22:28:41 ----------

kardeşim bu fw yi nasıl yüklüyoruz burda sadece rofs3 dosyaları var diğer dosyaları nasıl yapcaz biraz anlatır mısın . bir de ben sürükleyerek aç yamasını ve 4 sıra klavyeyi ekliyecem diğer fw lerde rofs 2 dosyasını modluyorduk bunda nasıl yapıcaz yardımcı olursan sevinirim

reflex_modifiye klasöründeki RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 dosyasına atabilirsin istediğini.modifiye olan bu. diger ''sadece hackV52.0.007' klasöründeki RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 dosyası orjinal olandır.

ben tek tek secerek değil , direk rm-356 klasöründen jafladıgım için bunları da ekledim. tavsiyem budur.

enes3161

Üye
bnde 52.0.101 var bunu yükleme şansım var mı brz uyraştm ama olmadı... diğer cfw ler de bi srn olmuyo du..

_reflex_

_reflex_

Üye
    Konu Sahibi
bnde 52.0.101 var bunu yükleme şansım var mı brz uyraştm ama olmadı... diğer cfw ler de bi srn olmuyo du..

İnan kardeşim o konuda bilgim yok. ama jaf emulator de ''downgrate'' diye button var. işe yarar mı bilmem. risk almak var işin ucunda. ama yine burada dosyanın ismi değiştirelek jaflama mevcut.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/v52-101-cekirdegini-kullanarak-v52-007-telefona-sorunsuzca-yuklemek-isteyenler-iceri-497904.html
umarım işine yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt