hayırlı uğurlu olsun teşekkürler.
tşkler. bi önceki fw mi değiştirdim. artık bunu kullanıyorum.
ne istiyonuz yaa

görüntülü görüşmede bir sıkıntı varmı kardeş denedin mi hiç? bana çok lazım oluyor, c5 tuş kilidini ekleyebilir miyiz cfye? kusura bakma, telefonu flashlamaktan yoruldum artık, bir de performans konusunda iddialısın ,yüzünü kara çıkarmaz inşallah...
inşallah . ama 4 günde 2 defa sarj ettim. hala 2 cubuk var.Flv videolardaki video hatasına son diye bir şey yok 
Flv lerin de bazı ceşitlerini oynatabiliyoruz bu fw de.

emeğine sağlık hayırlı olsun
yüklediğin flash litenin ne özelliği var bunlar normal flash litede var sanırım![]()
flash 3,2 yi gömdüm ama bu defa netten indirdiğim hiç bir flv yi çalıstırmadı. mp4 lerde de sadece ses geldi. '' FLASH LITE ICIN HİÇ BİŞEY YAPMADIM. SİSTEM AYARLARI ORJİNAL.tşkler mehmet kardeşim. demek istediğim 5800 da flash problemi çıktı çıkalı var. ''bu fw de '' tabirim hatalı olmuş. sanki bişey yapmısım gibiflash 3,2 yi gömdüm ama bu defa netten indirdiğim hiç bir flv yi çalıstırmadı. mp4 lerde de sadece ses geldi. '' FLASH LITE ICIN HİÇ BİŞEY YAPMADIM. SİSTEM AYARLARI ORJİNAL.
flash 3.2 güzel değil orijinali daha güzel onda ileri geride sarabiliyon tekrardan hayırlı olsun

tekrardan tşkler. bu arada illa 3,2 flashlite isteyenler ovi mazagadan ''cnn video '' yu kursun. onda otomatikmen flashlite 3,2 yi görüyorsunuz. dediğin gibi onda ileri - geri sarma olayı yok.![]()
bu yazını biraz daha aydınlatırmısın ?
görüyorsunuz derken , cnn video prosunu yüklerken , flashlite 3,2 ye yükeltiyor , yani bileşenlerini güncelliyor.
görüyorsunuz derken , cnn video prosunu yüklerken , flashlite 3,2 ye yükeltiyor , yani bileşenlerini güncelliyor.
v52 de 3,17 var. bu proyu yüklerken 3,2 ye yükseltiyor. ovi magaza da olmazı lazımyani flash liteyi açınca sürüm 3.1 yerine 3.2 mi göstriyor bide bu programı nerden bulacam
içindeki açıklama derken ? neyin içindeki açıklamabu kadar fw yükledm ama bunu bi türlü beceremedm.. Yardımcı olursanz sevinirim... içindeki açklamadan da bişey anlamadm...

indirdiğim dosyann..
kardeşim bu fw yi nasıl yüklüyoruz burda sadece rofs3 dosyaları var diğer dosyaları nasıl yapcaz biraz anlatır mısın . bir de ben sürükleyerek aç yamasını ve 4 sıra klavyeyi ekliyecem diğer fw lerde rofs 2 dosyasını modluyorduk bunda nasıl yapıcaz yardımcı olursan sevinirim
bnde 52.0.101 var bunu yükleme şansım var mı brz uyraştm ama olmadı... diğer cfw ler de bi srn olmuyo du..