Hellboy®
Üye
ya laf atıp kacma mactan sonra da oyle yaptın sureklı polemık yaratıyorsun delıkanlı gıbı soyle ne eksık gorduysen adam gıbı maclarımızı yapıp ben fınalıst olmadım mı ?sorun neyse yaz buraya benım saklım yok !!!bu akşam müsaitsen yaplaım ? 21:00 benim bu gün maçım var 20:00'e kadar giremeyebilirim..
--------------- Ekleme ---------------
Salihyet(Ukrayna) - 0
Hellboy123(Bulgaristan) - 0
---
Hellboy123(Bulgaristan) - 1
Salihyet(Ukrayna) - 1
(Allahım ben neden kurnaz değilim :S ?)
ya ne alakası var kı onla bu 2 lı eslesme kuralarının kuralı bu ılk macta ev sahıbı bendım 0-0 bıttı deplasmanda gollu beraberlıkle ben atlıodum turu bunun ne alakası var tılkılıkle hem ben sana defalara sordum sen mı host ben mı dıe sen sreklı ok hadı sayıom dıye gecıstırdın sımdı gelmıs konusuosun asıl bu mertlık mı ?ilk maç 0-0 bitince neden sen ev sahibiydin rövanşta gollü berabere kalırsak tur atlarım dedin ? bu mertlik mi ?.. -"SÜREKLİ" arkadaş laflarını özenli seç-, dürüstçe söyle bu tilkilik değil mi ?
Ben yaptığım tüm maçlarda genelde hep connet oluyom ... Bence de tekrar yapmanız daha mantıklıTurnuvada ev sahibi kuralı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kyo ile oynarken hep ev sahibi bendim.
Dolayısıyla 3. maçı yapacaksınız benim bildiğime göre. Eğer oda berabere biterse uzatma penaltılar.
ya ev sahıbı kuralı derken 2 lı mac oldugu ıcın bırımız ılk macta ev sahıbı bırımız deplasman olduk bu kural yanı 2. eslesme kuralı ılk mac skoru benım sahaa 0-0 ıkıncı mac 1-1 ben kurala gore deplasmanda daha fazla gol attıgım ıcın ben turu gectım sımdıye kdr 3. turnuva oldu defalarca kısıyle yaptım hıc boyle bır sorun olmadı olmamalıydı ztn ortada sorun olcak bısı de yok dıye dusunuyorum ...
Ev sahibi kuralının ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz önce bunu söyliyeyim.
Biz seninle grupta maç yaparken ben 2 maçta da connect oldum. Yani sen 2 maçta da ev sahibiydin. O zaman orada neden ev sahibi deplasman uygulamadık. Sonuçta eleme yoktu ama ben belki maça ilk başlasam daha farklı olucaktı.
Orada yapmadıysak burada da olmaz. Ev sahibi kuralı böyle küçük bir turnuva da uygulanmaz.
Bence ev sahibi olayı senin turu geçmek için yaptığın bir şey şuanda. Bugüne kadar kimse bunu dile getirmemiş eğer bu çıkarsa sen geçiyorsun. O yüzden kendine yontuyorsun kuralları
ya ben kendımı anlatamıyorm heralde ev sahıbı uygulanmaz dıyorsunuz pekı dıyelım ılk mac benım sahada 2-1 yendım 2. mac onun sahasında o benı 5-1 yendı sımdı burda kural uygulanması mı gerekıyor yoksa ıkımız de yendık uzatmalar mı ben bunu anlatmaya caslıtım ama aklıma bıle gelmıcek bısıden suclandım
3. mac yaplılcaksa da yaparım farketmez
ayrıca bizim grup maclarımızdan da bahsetmıssın eet ıkı macta a ben hosttum ama sana her seferınde kım host dıe sormadım mı ? eger sen deseydın kı ben hostum tamam
ev sahıbı olayı da benınm tur gecmemle nasıl ılıskılendırıldı onu da anlamadım
tmm o zaman ben gercek Sampiyonlar Ligi elemesi gibi olcagını dusunmustum (kı her turnuvadaUefa,Dunya Kupası,SAmpiyonlar ligi vs.. bu kullanlıoyor ) madem oyle pekı 3. macı yaparız onceden de belırttım sımdı de belırtıyorum benım ılk macta ev sahıbı olmamla turu gecmek ıcın yaptıgım Sahlıyetın tabiriyle tilkilik falan degildi kim nasıl anlarsa anlasınBu türban konusunda ki olay gibi oldu.. olayın özünü bil yetergol sayısı geçerli ama ev sahibi, deplasman yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?