3 GS 3.1.3 blackra1n sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ersindursun

Üye
Sadikov çok taktir ettim gerçekten iphone konusunda çok geliştirmişsin kendini yalnız sıkıntı şu ki insanlar 3.1.2 de iken cydia dan ssh yedeklemesi yapmamış oluyor ben 3gs 3.1.2 kullanıyorum ve ssh yedeklemesi yaptım her ihtimale karşı.Şuan 3.1.2 kullanan arkadaşlar varsa blackra1n ile jb ve cydia dan 'make my life easier'yaparak geleceklerini garanti altına almış olurlar.bende dört gözle 3.1.3 için ***** ve unlock bekliyorum.

renklilensli

Üye
saurikte ssh kaydı nasıl yapılıyor teşekkürler

alexqwerty

Üye
ben dediklerini aynen yaptim kardes emegine eline saglik
superde oldu hic bir hata almadim
3.1.3 den 3.1.2 ye gectim
ben demedim oldu
jilbreak unlock cydia hepsini yaptim
tekrar saol kardes

wiceroy

Üye
ben dediklerini aynen yaptim kardes emegine eline saglik
superde oldu hic bir hata almadim
3.1.3 den 3.1.2 ye gectim
ben demedim oldu
jilbreak unlock cydia hepsini yaptim
tekrar saol kardes

e arkadsım nasıl yaptın acıklarsan bızde yapalım saygılarımla...

RED-KİT

Üye
hocam bende 3.1.2 jb yapmak istiyorum..şuan bende 3.1.3 versiyon var...nasıl yaptın açıklamalı anlatırsan sevinirim....

akilemel

Üye
merhaba arkadaşlar.almanyadan 46.hafta 3.1.2 yüklü 3gs getirttim.ancak cihazı hiçbir şekilde çalıştıramıyorum.bu cihazın ülkemizde çalışması için ne yapmalıyım. şu anda ekranda sadece acil arama yazıyor.bu cihaz için jailbreak bulabilirmiyim

bremedi

Üye
merhaba, bende iki gün önce aldim iphone 3gs, mecburen 3.1.3 sürümünü yükledim, bende simlock olayi yok ama jailbreak yapmak istiyodum, programlari yükeyebilmek icin, bazi arkadaslar 3.1.2 sürümüne dönüp jailbreak yapmislar, benimde sansim varmi acaba? yapan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Üst Alt