Iphone 32gb 3gs 3.1.2 çöktü 3.1.3 kurmadan açabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 32gb 3gs 3.1.2 çöktü 3.1.3 kurmadan açabilirmiyim?
İPHONE 32GB 3GS 3.1.2 JAİLBREAK LI telefonum KAPANDI VE ÇÖKTÜ BLACKRA1N E GİRİYORUM MAKE İT RAİN E BASIYORUM BİLGİSAYARDA İŞLEM TAMAM DİYOR TEL AÇILMIYOR ŞİMDİ BUNA 3.1.3 KURMADAN TELEFONU AÇMANIN BİR YOLU VARMI FORUMU ARADIM BULAMADIM YARDIMCI OLAN ARAKDAŞLARA ŞİMDİDEN TŞK.

Captainsmith

Üye
var dostum 3.1.2 yi bul ipsw dosyası olarak itunes u açınca mutlaka otomatik upgrade i etkisiz kıl ve telefonu recovery moduna sok : kapama düğmesi menü düğmesine aynı anda bas elma 10 sn kadar sonra elma çıkınca kapama tuşunu bırak cd ye giren kablu çıkınca menü tuşunu bırak itunes telefonu görüp restore buutonu çıkınca klavyeden shift e basılı tutarak restoreye bas dosya konumu açılıcak ordan indirmiş olduğun 3.1.2 7e11 olcaktı galba ipsw dosyasını seç baştan 3.1.2 kursun... bu arada bi program var 3.1.2shsh dosyasını bilgisayara alıo onu bul kaydet olası 3.1.3 e geçme durumun da kullanıp down grade yaparsın
kendime bi faydam olmadı 1 aydır yatıo telefon sana olsun bari :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Arkadas açık ve net anlatmış dediklerini aynı sekilde uygularsaN. Sorunsuz 3.1.2 açabilirsin

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için tşk ederim.

dediklerini aynen uyguladım bulduğum .ipsw dosyası iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore sen 7e11 demişin bu 7d11 ordan doalyı bu hatayı veriyor olabilirmi neyden alıyorum bu hatayı?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tamam cihazını şimdi blackra1n ile unlock yap

tahsin50

tahsin50

Üye
    Konu Sahibi
yapıyorum görüntü gelmiyor yine hiç kurmuyoki orada resimde eklediğim hatayı alıyorum

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorunu hallettim jailbreaki dükkandaki bilgisayarda yapmıştım dükkandaki bilgisayarda blackrainle açtı telefon tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt