Tekboloji boyle bisey iste. Once islemciler gelisecek sonra isinma sorunu giderilecek en sonunda da batarya sorunu cozulecek. Tabi bunlar olana kadar islemciler bir adim daha ileriye gidecek ve ayni kisir dongu tekrar baslayacak![]()

Batarya sorunu çözülsün yeter![]()

Tekboloji boyle bisey iste. Once islemciler gelisecek sonra isinma sorunu giderilecek en sonunda da batarya sorunu cozulecek. Tabi bunlar olana kadar islemciler bir adim daha ileriye gidecek ve ayni kisir dongu tekrar baslayacak![]()
merak etmeyin o telefonu çıkaran kişi işlemciye ana karta vs fan koymayıda bilir herhalde tahminim bu yoksa adamlar testten geçemeden telefonu çıkarmayı iptal ederler çünkü soğutucu fan koymazlarsa test anında yanar direk telefon o kadar özelliği yapan bazı şeyleride düşünür demi akıl var mantık var benim fikrim budur.
Ağaçlar kesilmeyecek kibrit kullanılmayacak, çakmağın gazı bittiğinde borc yazdırmak zorunda kalmayacağız ve en önemlisi portatif cep mangalı ortaya çıkacak. Bence beyaz et değil de , kırmızı daha iyi gider yağını ekmeğe bastıra bastıra yiyceksin
![]()

hayat ilerledikçe teknolojide var oldukça eee haliylede teknolojinin sonu olmucak kardeşimSonu yok bu işin ...
İşlemciler geliştikçe zaten ısınma sorunu ve güç tüketimi düşüyor. Kısır döngü olmayacak.

merak etmeyin o telefonu çıkaran kişi işlemciye ana karta vs fan koymayıda bilir herhalde tahminim bu yoksa adamlar testten geçemeden telefonu çıkarmayı iptal ederler çünkü soğutucu fan koymazlarsa test anında yanar direk telefon o kadar özelliği yapan bazı şeyleride düşünür demi akıl var mantık var benim fikrim budur.![]()
birazda öyle mesela s2'ler çok kullanıldığında cayır cayır yanarken s3'te öyle birşey yok halbuki biri çift diğeri 4 çekirdekli![]()
Konu hakkında mantıklı yorumlar yapın veya hiç yorum yapmayın sonra mesajım niye silindi demeyin![]()

Quad core 3 ghz işlemci olsa nasıl olur acaba 3.5ghze oc etsek oh oh telefon patlar![]()
32 nm nin 24 e 20 düşerse ısınma ve güç sıkıntısı bayağı azalır yanlışmıyım ?
,mimari ufaldıkça verimlilik artar yani ters orantılı