3 GHZ İşlemci ve 4 GB Ram'li Telefonlar Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tekboloji boyle bisey iste. Once islemciler gelisecek sonra isinma sorunu giderilecek en sonunda da batarya sorunu cozulecek. Tabi bunlar olana kadar islemciler bir adim daha ileriye gidecek ve ayni kisir dongu tekrar baslayacak:ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Teknoloji Nereye Gidiyorsunn .? :]

avcitalip

avcitalip

Üye
soğutma bir şekilde halledilir,s2'ye bile millet ne biçim kızmıştı bu konuda :evet: :ehe

- - - Eklendi - - -

Tekboloji boyle bisey iste. Once islemciler gelisecek sonra isinma sorunu giderilecek en sonunda da batarya sorunu cozulecek. Tabi bunlar olana kadar islemciler bir adim daha ileriye gidecek ve ayni kisir dongu tekrar baslayacak:ehe

tabi bu sırada adamlar Trilyoner olacaklar :ehe

badmus

badmus

Üye
Batarya sorunu çözülsün yeter :halay1:

aleranol

aleranol

Üye
bir anda not2 falan basit geldi bana. ama şöyle birşey var nediyo %30 performans artışı. bence cok yüksek değilmis. ayrıca zaten hızını kisarlar yoksa tam bir pil canavarı. bence bunlara henüz zaman gar ya deyince olmuyor. ama çalışabilmesi cok iyi olurdu bit64un

Metin MF

Metin MF

Üye
Aykut'un hayalleri yavaş yavaş gerçek oluyor :ehe

erko merko

erko merko

Üye

İşlemciler geliştikçe zaten ısınma sorunu ve güç tüketimi düşüyor. Kısır döngü olmayacak.

musty522

Üye

Ağaçlar kesilmeyecek kibrit kullanılmayacak, çakmağın gazı bittiğinde borc yazdırmak zorunda kalmayacağız ve en önemlisi portatif cep mangalı ortaya çıkacak :kop:. Bence beyaz et değil de , kırmızı daha iyi gider yağını ekmeğe bastıra bastıra yiyceksin :eller:
merak etmeyin o telefonu çıkaran kişi işlemciye ana karta vs fan koymayıda bilir herhalde tahminim bu yoksa adamlar testten geçemeden telefonu çıkarmayı iptal ederler çünkü soğutucu fan koymazlarsa test anında yanar direk telefon o kadar özelliği yapan bazı şeyleride düşünür demi akıl var mantık var benim fikrim budur. :)

serinaga

serinaga

Üye
Sonu yok bu işin ...

avcitalip

avcitalip

Üye

İşlemciler geliştikçe zaten ısınma sorunu ve güç tüketimi düşüyor. Kısır döngü olmayacak.

birazda öyle mesela s2'ler çok kullanıldığında cayır cayır yanarken s3'te öyle birşey yok halbuki biri çift diğeri 4 çekirdekli :evet:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
android düşüş yaşamazsa ileride yaparlar :oke:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
merak etmeyin o telefonu çıkaran kişi işlemciye ana karta vs fan koymayıda bilir herhalde tahminim bu yoksa adamlar testten geçemeden telefonu çıkarmayı iptal ederler çünkü soğutucu fan koymazlarsa test anında yanar direk telefon o kadar özelliği yapan bazı şeyleride düşünür demi akıl var mantık var benim fikrim budur. :)

telefona fan koymazlar koysalar bile birçok kişi beğenmeyecektir

- - - Eklendi - - -

hani tablette fan kabul görür ama aynı şey telefon için söylenemez

zappinger

Üye
yaparsa samsung yada intel yapar

- - - Eklendi - - -

yaparsa samsung yada intel yapar

erko merko

erko merko

Üye

birazda öyle mesela s2'ler çok kullanıldığında cayır cayır yanarken s3'te öyle birşey yok halbuki biri çift diğeri 4 çekirdekli :evet:

Aynen, yakında işlemciler hem çok daha güçlü olacak hemde daha az güç çekip daha az ısınacak, örn: intel p4 vs intel i7, amd sempron vs amd fx. Aynı durum ekran kartlarındada mevcut örn: gtx 295 289w güç tüketirken ondan çok daha güçlü olan gtx 680 195w tüketiyor.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
:aha:

codblackops2

codblackops2

Üye
Konu hakkında mantıklı yorumlar yapın veya hiç yorum yapmayın sonra mesajım niye silindi demeyin :zzz:

:aha:

Quad core 3 ghz işlemci olsa nasıl olur acaba 3.5ghze oc etsek oh oh telefon patlar :ehe

Üst Alt