3 Ay

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

Şarkıya bayıldım tam benlikmiş hele o giriş kısmı beni benden alıyo :D ozzy mi :D boşver ben de coldplay dinliyorum arkadaşlar coldplay ne lan deseler de kızlar seviyo :ehe

yarın diskografisine abanırım kat phden :D
Bu arada acdc yi seversin muhtemelen :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
Pink floyd tripliyken gidiyor :) rolling stones angie paint it black le sınırlı dinliyorum :) bu acdc nin hells bells i var accayip bi' şey :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Pink floyd tripliyken gidiyor :) rolling stones angie paint it black le sınırlı dinliyorum :) bu acdc nin hells bells i var accayip bi' şey :D

valla bayıldım buna acdcye diğer dinlediklerimden çok farklı belki biraz led zeppelin'in bazı şarkıları benzer ama genel olarak tarzı farklı :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
ka_za

ka_za

Üye
metallica ve genelde system dinliyorum bu aralar banada benzer grup önerin :D

Mert

Mert

Üye
Hoşgeldin.
Fantastik edebiyatla ilgiliyseniz Yüzüklerin Efendisi falan, Blind Guardian dinleyin. Sözlerinin anlamlarını kavrayınca başka dünyalarda yaşamaya başlıyorsunuz. :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin.
Fantastik edebiyatla ilgiliyseniz Yüzüklerin Efendisi falan, Blind Guardian dinleyin. Sözlerinin anlamlarını kavrayınca başka dünyalarda yaşamaya başlıyorsunuz. :D

Yüzüklerin efendisini hiç izlemedim konusunu falan da bilmem (bunu kime söylesem oha diyo :D) pek ilgim yok :D

Hoşbulduk :tebessüm:

ka_za

ka_za

Üye

Yüzüklerin efendisini hiç izlemedim konusunu falan da bilmem (bunu kime söylesem oha diyo :D) pek ilgim yok :D

Hoşbulduk :tebessüm:

Haha aynıyız ya bende izlemedim ilgi de duymadım herkesde oha bosuna yasamissin falan diyo :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Haha aynıyız ya bende izlemedim ilgi de duymadım herkesde oha bosuna yasamissin falan diyo :D

Cahil damgası yedim :D tek bildiğim 2 adam bir yaratık vardı bu kel yaratık şerefsizin biriydi :D

ka_za

ka_za

Üye
Bende en fazla bukadar biliyorum :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuz pm baksana la

doctorrr

doctorrr

Üye
Yap :bleh: