3 Adımda: Sony Ericsson Flash Tema Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Tzyyyy

Tzyyyy

Üye
Birader sen hata yapmışsın ve orda failed yazıor lütfen photoshop ile milleti kandırma ! ! ! ! !

cemil0707

Üye
paylasım ıcın tskler

cccc19

Üye
yalan söylüyo

berber_3421

Üye
g705 için ne arasan wrar maxicep ' ayıp etmedik inş :)

219

219

Üye
arkadaslat rıske girmeyelim bncee

ufulish

ufulish

Üye
arkadaş serool2 linki çalışıor sadece

modern80ler

Üye
s.a arkadaşlar bende w610 var ve buna flash tema yüklemek istiyorum ama nasıl yapacagım bilmiyorum heryerde aynı programlar var benım tele uyarmı bilmiyorum modeli cb510l6fnh yazılım r6bc002 erom : r3a022 arkadaşlar bu bilgiler ile hangi programı kullanarak ve nasıl aacagımı anlata bilirmisiniz şimdikten teşekkürler Allah razı olsun

bahar35

Üye
yaa linklerinden biri çalışmıo ve asıl linkte o . temaların linki çalışmıo . swf tamam ama thm boş

adonis86

Üye
arkadaşlar ben bunu veya buna benzer şeyleri şimdiye kadar yüklemedim fakat sony ericsson update kullananlar bilir (telefonu bilgisayardan güncelleyenler ) onun telefon tanıtmasıda buna benzer bir şekildedir (geçen gün updateyi kullandım herhangibir sorun çıkmadı) fakat bu tip uygulamalarda telefon belleğinin yedeklenmesi ve hafıza kartının çıkarılması önemlidir vede en önemliside yönergeleri çok iyi takip etmektir bu tip programlarda en büyük sorun telefonun bir daha açılmamasıdır bunu ancak sony ericsson updateyle düzeltme şansınız olabilir ( servise göndermediğinizi varsayarsak ki bildiğim kadarıyla (sony ericsson update hariç ) bu tip bir müdale garanti şartlarına aykırıdır ) ve updateninde kesin olarak çözeceği garanti edilmez.

ama yinede yönergeler iyi uygulanırsa sorun çıkacağını sanmıyorum ( tabiiki kullanmadan önce riskleri bilinmeli ve kabul edilmelidir)

promanyaq

Üye
Yéâwww héLé Su Témâ doSYâLârını râpid dıSındâ ßi Yéré YükLéYin Yéâww dâimâ Sorun YâSıYoruZ zâmânLâ iLqiLi Simdidén TéSéKKürLér ! :)

trengintr

Üye
bakcam şimdi
:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

trengintr

Üye
ggggg

rewacan

Üye