3 Adımda: Sony Ericsson Flash Tema Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

SuYlmz

Üye
tema dosyaların download butonuna tıklandığında link böyle çıkıyor.. 'Düzeltilmesini önermek istedim doğrusu ;)

serseri_6789

Üye
guzel temalar var okeyyy

mslm205

Üye
bu usb le atılacak değilmi acele lütfen??????

yamato

yamato

Üye
arkadaşlar linkler ölü değil yalnız arda arda inmiyor 1- 2 saat sonra indirin kolay gelsin.gerçekten harika oldu arigatoo taçsız kral

--------------- Ekleme ---------------

mslm adımları dikkatli uygula usb atcaksın.kolay gelsin

ogr3

ogr3

Üye
link yoook

hidalgo_two

hidalgo_two

Üye
sagol kardesim ins olur

mslm205

Üye
bunu k790i ye nasıl ayarlarım ceva pacil

iau

iau

Üye
Tekrar orjinal haline döndürebilir miyiz?

sinan018

Üye
Her Kafadan Bi ses Çıkıyo beyler sakin. Yapmak isteyen resimdekileri uygulasın, adam uğraşmış koymuş düzenlemiş yok tel açılmıyo yok kapanmıyo, suçlusu bunu düzenleyenler değildir. Yapabilirim diyosan yap...

bora535353

Üye
bnm telefon bu program yüzünden bozuldu yemin edebilirim ve hatta yemin ederim şimdi yeni tel aldım bu tele yapmayı düşünmüyorum sizede tavsiye etmem arkadaşlar :S

kittab

kittab

Üye
k750i için de geçerlimi ?

rstsn

rstsn

Üye
abicim güzel olyor bende ama yarım saattir dolmasını bekliyorum ready yazmıyor

relakss

Üye
arkadaşlar denedim oldu tavsiye ederim ama denemeden önce yazılımın yedeğini alın.

efonts59

Üye
:S Trojan Var İçinde İndirmeyin :D Kaçarmi Abinden

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
aRkadaşım virüs var buNDa !!!!!!!!!!!!! :@

badcatsero

Üye
arkadasım emegine saglık öncelikle ben dedigin sekilde attım flash dosyalarını telefonda acıldı hafıza 30 mbdan 20 mbta düştü ancak normal thm dosyalarını tema bölümüne attıgımda tema normal k750deki gibi gözüküyor flash tema olarak olmuyor ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olursan sevinirim

MeLih_061

MeLih_061

Üye
saol kardeş

badcatsero

Üye
konuyu acmakla bitmiyor arkadaşım biraz sorunlarla ilgilenmen gerekiyor kaç gün oldu daha bi cvb bi çözüm sunulmadı yinede emegine saglık

deper

Üye
aga tema linki bozuk olmaski ama

Lord_of_Roads_0

Lord_of_Roads_0

Üye
selam kardeş bende w995 var olurmu

Üst Alt