Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Adımda: Sony Ericsson Flash Tema Yükleme
Sponsorlu Bağlantılar
SuYlmz
Üye
tema dosyaların download butonuna tıklandığında link böyle çıkıyor..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'Düzeltilmesini önermek istedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doğrusu
serseri_6789
Üye
guzel temalar var okeyyy
mslm205
Üye
bu usb le atılacak değilmi acele lütfen??????
yamato
Üye
arkadaşlar linkler ölü değil yalnız arda arda inmiyor 1- 2 saat sonra indirin kolay gelsin.gerçekten harika oldu arigatoo taçsız kral
--------------- Ekleme ---------------
mslm adımları dikkatli uygula usb atcaksın.kolay gelsin
ogr3
Üye
link yoook
hidalgo_two
Üye
sagol kardesim ins olur
mslm205
Üye
bunu k790i ye nasıl ayarlarım ceva pacil
iau
Üye
Tekrar orjinal haline döndürebilir miyiz?
sinan018
Üye
Her Kafadan Bi ses Çıkıyo beyler sakin. Yapmak isteyen resimdekileri uygulasın, adam uğraşmış koymuş düzenlemiş yok tel açılmıyo yok kapanmıyo, suçlusu bunu düzenleyenler değildir. Yapabilirim diyosan yap...
bora535353
Üye
bnm telefon bu program yüzünden bozuldu yemin edebilirim ve hatta yemin ederim şimdi yeni tel aldım bu tele yapmayı düşünmüyorum sizede tavsiye etmem arkadaşlar :S
kittab
Üye
k750i için de geçerlimi ?
rstsn
Üye
abicim güzel olyor bende ama yarım saattir dolmasını bekliyorum ready yazmıyor
relakss
Üye
arkadaşlar denedim oldu tavsiye ederim ama denemeden önce yazılımın yedeğini alın.
efonts59
Üye
:S Trojan Var İçinde İndirmeyin Kaçarmi Abinden
ToRNaDo | GFB
Üye
aRkadaşım virüs var buNDa !!!!!!!!!!!!!
badcatsero
Üye
arkadasım emegine saglık öncelikle ben dedigin sekilde attım flash dosyalarını telefonda acıldı hafıza 30 mbdan 20 mbta düştü ancak normal thm dosyalarını tema bölümüne attıgımda tema normal k750deki gibi gözüküyor flash tema olarak olmuyor ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olursan sevinirim
MeLih_061
Üye
saol kardeş
badcatsero
Üye
konuyu acmakla bitmiyor arkadaşım biraz sorunlarla ilgilenmen gerekiyor kaç gün oldu daha bi cvb bi çözüm sunulmadı yinede emegine saglık