bende aynı sorunu yaşamıştım ilk iki kafede sorun verdi sonra üçüncü kafede başarı ile kurdum arkadaşlar telefon kaynaklı değil sorun kullandığınız pcdn kaynaklanıyor
iyide her yeniden yükle yapacağımızda nete mi gitcez ? bunun yok mu bi çözümü kamera driverı fln demiş arkadaş ama bende kamera fln yokkende veriyor hatayı
kamera driverı olayını açıkçası pek sağlıklı bulmuyorum... O arkadaşın kamera driver i hata sebebi olmuş başka bi arkadaşın pcsnde başka bi sebebtn dolayı böyle... Yani kesinlik yok o konuda...
gerçekten saçma geliyor, fakat bende hemen işe yaradı, A4 Tech camera driveri kaldırıp, pc yi yeniden başlattığımda, kurulum sorunsuz devam etti. Teşekkürler cihan 628
ben telefonumu yeni güncelledim V60.0.03 , sürekli kesiliyordu kafayı yiycektim kamera driverinı kaldırdım düzeldi konu eski ama , etkisi hala devam ediyor tşkler
canlar e72 firmware v7 den v9 güncellemesi yapıyorum aynı sorun veriyor. 3.cü adımda ciihazla olan bağlantı kesildi diyor gerçekten nokia dalga mı geçiyor. asıl sorun bazen biri arayınca arama kapanıyor yazılım belki düzeltir dedik ama işkence resmen