3-5 Günlük rapor alabileceğim konu :D

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
3-5 Günlük rapor alabileceğim konu :D
Konuyu buraya açsam iyi olur diye düşündüm neyse :D

3-5 günlük rapora ihtiyacım var devamsızlık olmuş 3 gün :D
aile hekiminin ilesini burdan saygıyla anıyorum zaten bu gün için bile rapor vermedi :D

yarın hastahaneye gidesim var ama hangi dal konum yere gideceğimi karar veremedim dahili kulak burun boğaz felan varya :D

onalrda hangisi 2-5 günlük rapor verebiliri bana acaba :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tanıdık yoksa vede hasta değilsen zor :no:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dene bakalım. :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
şu aile hekimliğine nasil kayit oluyoz :D
muhtara gitsem halleder mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Kişilerin aile hekimlerine ilk kaydı, aile hekimliği uygulamalarına yeni geçilen illerde sağlık müdürlüğü tarafından ikamet ettikleri bölge göz önünde bulundurularak yapılır. Bir aile hekimine kayıtlı olmayan kişiler, kendilerine en yakın aile sağlığı merkezine, toplum sağlığı merkezine ya da il sağlık müdürlüğüne müracaat ederek bir aile hekimine kayıt yaptırabilirler. İkâmet ettiği bölgeden ayrılan kişiler isterlerseaile hekimlerini değiştirebilirler

Invoke

Invoke

Üye
şu aile hekimliğine nasil kayit oluyoz :D
muhtara gitsem halleder mi

Ne muhtarı la :blink:
----------------
Bulunduğun bölgede sağlık merkezinde birden fazla hekim oluyor, onların arasında seçim yapma hakkın var. Önce araştır, hangisi rapor veriyormuş bunu öğren. Çünkü kimisi gıcık oluyor, vermiyor rapor.
Aile sağlık merkezinden yani sizin mahalledeki o hekimlerin olduğu yerden kayıt olabilirsin.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Ne muhtarı la :blink:
----------------
Bulunduğun bölgede sağlık merkezinde birden fazla hekim oluyor, onların arasında seçim yapma hakkın var. Önce araştır, hangisi rapor veriyormuş bunu öğren. Çünkü kimisi gıcık oluyor, vermiyor rapor.
Aile sağlık merkezinden yani sizin mahalledeki o hekimlerin olduğu yerden kayıt olabilirsin.
hmmm :D anladm sağol
kadin hosuma gitmedi arastiriyim ona kayit yaptircaz 1 yil olsu tasinali hala kaydimiz yok :D

Üst Alt