2Bin lira bütçem var IPHONE mu ANDROID mi alayim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademacar

Üye
kardesim ben ios ta kullandım android te kesinlikle android derim cünki önü açık istedigin her türlü programı bulabilirsin ios ta 2 aya bir yeni versiyon var güncellemesi dert jailbreak yapması dert ama android öyle degil ama istersen ben gibi yapabilirsin htc sensation xe var yanındada ipod var su an en temiz ipod 4.nesil 350 tl android al yanınada fantazi ararsan ipod al ama kesinlikle pişman olmassın androidi seçmekle..birde android alrsan ram a dikkat et ben arc almistım 512 mb ın 200 unu sana kullandırıyor bana sahsen yetmiyordu ayrıc androide nvidea destegide gelmesi cabası...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
İphone 4S.İOS gibi akıcı bi işletim sistemi yok uygulama açısından da hiç bi sistem yarışamaz :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
lumia 900 al market place hızla gelişiyor ayrıca lumia 900 ile iphone 4s'in tarayıcı karşılaştırması vardı ikisi de youtube'a giriyor sonra ikisinde de aşağıya doğru iniyo adam lumia900 de aşağıdakivideoların resimler hemen gözükürken iphoneda 2 saniye sonra gözüküyo yakınlaştırırken iphone kasıyo ama lumia900hiç kasmıyo daha çok videosu var izleyebilirsin galaxy s2nin ikonları bence çok sıkıcı bu konuda iphone bence daha iyi son olarak sa apple'ın app store'u çokiyi jailbreak yapıp beleş indirebiliyosun galaxy s'nin android marketi ise gereksiz uygulamalarla dolu market place ise hızlagelişiyor ama hala tam olarak yeterince uygulamaya erişemedi ama çok yakında diğer 2 telefon kadar iyi olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt