Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalar29.08.2010 Adana buluşması |resimler|
Sponsorlu Bağlantılar
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
günler bitmiyor kardeş başka zaman buluşur muhabbet ederiz. Öğrenciyiz hepimiz ne zaman nerde olacağımız belli olmuyor ışte
ChavRash
Emekli Yönetici
Eyvallah dostum. Şubatta çıkartırız acısını.
' KalendeR '
Üye
Ya haftasonu olsaydı güzel olurdu da ben de yoğunum bu aralar, Erol'la hep beraberiz de boş bir zamanımızda senle de buluşuruz gene Hasanım
ChavRash
Emekli Yönetici
Adana'ya gelince, ayın 29'una kadar hep müsait olacağım İsa. Uygun olduğun zaman görüşürüz.
Revengeful
Emekli Yönetici
Yeni Adana dan döndüm. Göl e gittik.. Su kalmamış yaw. Golün ortasındaki adaya millet arabayla gidiyor
ChavRash
Emekli Yönetici
Sevgi adası o dediğn. Sevgililerin mekanıymış önceden, şimdi yatıp kalkmaya gidiyor gençler. Keşke erken gelebilseydim, seninle de tanışmış olurduk.
Revengeful
Emekli Yönetici
Keske evet sayende hatırladım sevgi adası idi adı. Oralarda dolaştık .. Eskiden tas sektirirdik oralarda ya..
--------------- Ekleme ---------------
Haa birde köprü varya orda boğaz köprüsünden daha uzunmus ya
ChavRash
Emekli Yönetici
Evet, Çatalan köprüsü çok uzundur. Ama en çok avcılar kullanır.
YasirN
Üye
bi gün mersindede düzenleyin ya
DiaBLoS
Admin
Ağustos da da ben geliyorum .. Buluşmanın kralını organize edeceğim inşallah . Masraflar benden
ChavRash
Emekli Yönetici
Sen gittiğin gibi gel de, buluşma kolay Ali.
Revengeful
Emekli Yönetici
Bici bici istiyorum
Cezzbedici3
Üye
şu şırdanı ne övdünüz bee
biri şunun hangi hayvanın neresinden yapıldını söyleyebilirmi??
vay kalender beyide gördük
6 tane 1 lira
bebe_ruhi
Üye
muhabbet koyuymus anlasilan, resimler gunduz basliyor aksama kadar devam ediyor.