Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalar29.08.2010 Adana buluşması |resimler|
Sponsorlu Bağlantılar
émnCn..!
Üye
Şırdan ne xD
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
besin maddesi
' KalendeR '
Üye
Yürürken de yiyebileceğiniz gece alternatifi
minoo
Üye
iğrenç bir şey
Revengeful
Emekli Yönetici
Bayramda adanadayim
Salgammmm
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hangi mahalleye geliyon seni bi görelim
Revengeful
Emekli Yönetici
2 gün kalıcaz. Buluşabilirmiyiz bilmem Ben asıl bayram dönüşünü bekliyorum. 1 hafta ev bana kalıcak
Köydeki işleri bitirebilirsem önümüzdeki haftasonu Adana'ya geçiyorum. İsa, Erol, Denizle görüşelim bu sefer. Geçen Kars'a gitmeden önce söz vermiştim ama olmadı. Onun telafisini yapalım mutlaka.
minoo
Üye
vaay sen buraya gelme zaten
ChavRash
Emekli Yönetici
Bir ihtimal var, bahar zamanı için.
minoo
Üye
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Önümüzdeki haftasonu cumartesi benim adanadaki son günüm. Ertesi günden itibarem 2 hafta adanada değilim. cumartesi bi kebap rakı keyfi yapalım Hasan olmazmı.
ChavRash
Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle yetişirim cumartesiye, yapalım tabi.
DiaBLoS
Admin
Ah bea Ali nerede Aliiiiiiiiiii ..!
Kıskandım ulan şimdi Ah bu askerlik ahhhh ...
Ama efsane geri dönecek bir gün .. Buluşmanın kralını yapacağız o gün
Seviyorum la sizi .. Eyvallah . Güzel buluşma olduğu kesindir..
Önümüzdeki haftasonu cumartesi benim adanadaki son günüm. Ertesi günden itibarem 2 hafta adanada değilim. cumartesi bi kebap rakı keyfi yapalım Hasan olmazmı.
Erol, bugün yola çıkacaktım ama bir aksilik çıktı sanırım iki üç gün daha buradayım. En erken pazara geleceğim Adana'ya büyük ihtimalle. Kusura bakma dostum, ikinci kez ekiyorum ama, ben beni yedim elden bir şey gelmiyor.