26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
Nolcak bizim halimiz yavv C6-01 e bi kıpırtı yok hala

marmaraisland

Üye
bilgilendidiginizicin saolun arkadaslar ali denicem en kisa zaman da

aspereas

Üye
belle gelince tintin diye bir oyun vardi o calisacakmi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bu konu belleyi beklerken beraberce lafladığımız kafa dağıtığımız bir konu durakta otobüs bekleme hesabı.Hem bir çok gereksiz konun açılmasını engeliyor rahat ol 3-5 mesaj sonra konu belleye döner yine;)

Haklı çıktın hemen dönmüş :)

gazi0

gazi0

Üye
belle gelince bizim 680mhz lik hız gerçekten artacakmı .d

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu konu hala burdamı yaaa :d:

mezoart

mezoart

Üye
belle gelince bizim 680mhz lik hız gerçekten artacakmı .d

Bu tarz söylentiler var ortalıkta ama eğer overclock yaparlarsa bizim telefonlara zaten yoğun kullanımda ancak 1 gün yeten şarj süresi daha da azalır tahminimce. =/

ahmetoran

ahmetoran

Üye
Ben Önceden Sormuştum yine soruyorum. Benim telefonuma "sosyal" güncellemesi gelmedi. Ürün kodum 059D576. Hem Telefondan yazılım güncellemelerini, hem de Nokia Suiteden kontrol ettim ama maalesef.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben Önceden Sormuştum yine soruyorum. Benim telefonuma "sosyal" güncellemesi gelmedi. Ürün kodum 059D576. Hem Telefondan yazılım güncellemelerini, hem de Nokia Suiteden kontrol ettim ama maalesef.

Yazılım sürümünüz kaç acaba ?

cyber

cyber

Üye

nokia geri kaldırdı dedik ya

ahmetoran

ahmetoran

Üye
nokia geri kaldırdı dedik ya

Ben bu sorumu önceden de yazmıştım. Ve o zaman cevap alamadığım için sorumu yineledim.Bu arada çok Özür dilerim tüm forumu okumayıp soru sorduğum için...

man20

man20

Üye
3 şubat oldu. nerde bu belle ya :D

Üst Alt