26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetemin90

Üye
umarım yakında navifirm e gelirde onu kurarız :) (hayal)

cyber

cyber

Üye
bizde cfw kurarız ama nede olsa c6-01 üvey evlat çıkar mı bilemicem

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaşlar neyin peşindesiniz belleyi bulamadan carla peşine düşmüşsünüz güncellemekolik olmussunuz emin olun carla türkiyeye geldiginde c6-01 n8 c7 vs vs gibi S^3 telefonlar bugünün 6600'ı gibi olacak bırakın bu boş hayalleri :D

cyber

cyber

Üye
carla bizim tellere gelebilir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gelemez detaylı okuyun Carla E7 ' de test edilmiş ama menüye girmiyormuş ve bazı hatalar varmış bunlar düzeltilebilirse gelir anca .

SilentOne

SilentOne

Üye
sen nerden biliyon

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
CFW gelir.

gazi0

gazi0

Üye
belle geldide carlayı bekler olduk :D

ozggurr

ozggurr

Üye
kilittir bu konu kesin...

sorgut

Üye
bende arkdaşa aldığımız c6-01 belleli teli pcye taktım güncelleme geri yükle çıkmıyor çıksaydı almanın bir yolunu bulacaktık ama beklemekten başka çare kalmadı .(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bende arkdaşa aldığımız c6-01 belleli teli pcye taktım güncelleme geri yükle çıkmıyor çıksaydı almanın bir yolunu bulacaktık ama beklemekten başka çare kalmadı .(

Olsun hünkar bekleriz ne var sanki?

valent

valent

Üye
Sabrın sonu selamet dostlar üzülmeyin yetinmeyi bilin annayı son kullanışlarınız bu günler biraz değer verin birdaha göremeyeceksiniz nasıl olsa.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sabrın sonu selamet dostlar üzülmeyin yetinmeyi bilin annayı son kullanışlarınız bu günler biraz değer verin birdaha göremeyeceksiniz nasıl olsa.

bu belle annayı aratmasınfa bize bekleriz önemli degil

M@cros

M@cros

Üye
:D.

aspereas

Üye
ben donnayi bekliyorum ne zaman gelicek:D

Üst Alt