26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
şu konu başlığını görünce gülesim gelio :D taaaa o zamanlardan beri ümitliydik ama olmadı işte :/

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet değişse iyi olacak epey ironik oldu artık :)

ahmetoran

ahmetoran

Üye
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Ayrıca bugün bir sefer daha Nokia'nın değerini anladım. Facebookta "Nokia" sayfası , Hz. Muhammed'in doğum gününü kutlamış ama ne samsung mobile sayfasında, ne de samsung türkiyede tık yok :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Ayrıca bugün bir sefer daha Nokia'nın değerini anladım. Facebookta "Nokia" sayfası , Hz. Muhammed'in doğum gününü kutlamış ama ne samsung mobile sayfasında, ne de samsung türkiyede tık yok :D
Gerçektende nokianın bu davranışı çok hoştu.. :good:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

​o sayfa pakistan ve hintliler tarafından kurulduğu için öyle :) gene de güzel birşey tabi.senin de kandilin mübarek olsun kardeş.

man20

man20

Üye
az kaldı 8'ine hadi nokia gözünü seveyim çıkart o gün :D

man20

man20

Üye
aaa hiç yakıştıramadım sana :D

man20

man20

Üye
ne güzel bende sana katılıyorum o zaman beraber dövelim :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Yine gelmicek. Nokia martın 36sında çıkartır bekleyn.

man20

man20

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315296' Alıntı:
Yine gelmicek. Nokia martın 36sında çıkartır bekleyn.
hiç bir ayın 36'sı yokki :D

man20

man20

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4315412' Alıntı:

Yanlış yazmışım. Telefondayım da :ağlarım: Martın 6'sı diyecektim.
önemli değil. anlamıştım zatende öylesine yazdım okuyanlar şüphe etmesin die :D zaten bu sitedekiler transa girdi eminim ayın 36'sı varmı die düşünürlerdi kesin :D

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste
legolas29

legolas29

Üye
belleden istediğimi alamazsam o elopun 7 sülalesini.,

Üst Alt