Cihanî Sultan
Üye
aslında kimse pek inanmıyo hepimiz umut ediyoruz sadece kendimizzi inandırıyoz![]()
Demek istediğim bu.
aslında kimse pek inanmıyo hepimiz umut ediyoruz sadece kendimizzi inandırıyoz![]()
Gerçektende nokianın bu davranışı çok hoştu..Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Ayrıca bugün bir sefer daha Nokia'nın değerini anladım. Facebookta "Nokia" sayfası , Hz. Muhammed'in doğum gününü kutlamış ama ne samsung mobile sayfasında, ne de samsung türkiyede tık yok![]()

Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Ayrıca bugün bir sefer daha Nokia'nın değerini anladım. Facebookta "Nokia" sayfası , Hz. Muhammed'in doğum gününü kutlamış ama ne samsung mobile sayfasında, ne de samsung türkiyede tık yok![]()
gene de güzel birşey tabi.senin de kandilin mübarek olsun kardeş.az kaldı 8'ine hadi nokia gözünü seveyim çıkart o gün![]()

Kavgaya hayırİnşallah çıkarır.O Belle gelecek yoksa![]()

aaa hiç yakıştıramadım sana![]()
Kavgaya hayır![]()
O dayağı yiyor.O elop ****...
Bu benim görevim.
Tımar sistemine uymayanları
hiç bir ayın 36'sı yokkiƒℓα[χ]ℓу;4315296' Alıntı:Yine gelmicek. Nokia martın 36sında çıkartır bekleyn.

hiç bir ayın 36'sı yokki![]()
Martın 6'sı diyecektim.önemli değil. anlamıştım zatende öylesine yazdım okuyanlar şüphe etmesin dieƒℓα[χ]ℓу;4315412' Alıntı:
Yanlış yazmışım. Telefondayım daMartın 6'sı diyecektim.
zaten bu sitedekiler transa girdi eminim ayın 36'sı varmı die düşünürlerdi kesin 
sazan.mpeghiç bir ayın 36'sı yokki![]()

belleden istediğimi alamazsam o elopun 7 sülalesini.,

ıyyyyy iğrenç espriydi. Tmm bnmkide iğrençti ama sennki duble iğrenç
sazan.mpeg![]()