26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
Sorduğuna göre bende sanmıyorum anlatmamızı istemiş ama anlatılacak birşey değil netten biraz araştır arkadaşım bu symbian mı dersin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Arkadaşlar belle gelse ne olacakki telefon yine aynı sistem sadece isim değişiyor yoksa benmi yanılıyorum biri anlatsın belle yi

youtube sitesine symbian belle yaz zaten herşeyi anlatır videolar :D :d:

cimbom04

cimbom04

Üye
belleli telefon kullandım 701 ri sistem aynı sadece isim belle başka özellik yok varsa söyleyin

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
Arkadaşlar belle gelse ne olacakki telefon yine aynı sistem sadece isim değişiyor yoksa benmi yanılıyorum biri anlatsın belle yi

Bu yazıyı yazdığın pc büyük ihtimal windows 7, Senin mantığına göre windows 8 gelince ne olacak ki. sistem aynı.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar sdn o kadar iyi sallamıski iha bile flas haber olarak gecmiş bu haberi

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar nokia symbianın isminimi değiştiriyor yani artık nokia belle mi diyecez yoksa symbian belle diyip 2016 da symbian belleli telefonlara vedamı edecez nokia dan adam akıllı bir açıklamada gelmiyor sadece 2016 ya kadar symbiana destek verecez diyorlar belle gelmeyen telefonlardanmı bahsediyor yoksa belle güncellemesi gelenlerde dahilmi bu olaya kafam karıştı ya

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şubat ayına yalnızca 2 hafta kalmışken Nokia’nın Twitter hesabından, güncellemenin 1 hafta erkene alınabileceğine dair bir mesaj yayınlandı.
.

cardanadam

cardanadam

Üye
15,02,2012 bence

SilentOne

SilentOne

Üye
01.02.2012 de başlar bize gelemesi 08.02.2012 diyorum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
omer.1310

omer.1310

Üye
ya haftayadan itibaren başlanıyomuş öyle haberler var hatta sıra bile vardı önce n8 sonra sırasıyla e7 e6 x7 c6-01 c7 felan diye gidiyo sizce doğrumudur? :)

distakjo

distakjo

Üye
Şu belle gelsin adağım olsun ; Evlenince 4 tane kız çocuğu yapacam isimlerinide anna,belle,donna,carla koycam:zuhaha:
:birak:

----------Eklendi @ 02:03:10 ---------- Yazıldı @ 01:58:55 ----------

yani evet. kutup ayıları çok yalnız
:kop:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve by_mecho
valent

valent

Üye
Nokıa hep bekletiyor alıştık artık

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ama 10 gün kaldı beyler

Toros542

Toros542

Üye
ins su bellede,anna da oldugu gibi sarj sorunu yasamayız.benim tek derdim bu valla.umarım nokia;belle yi iyi bellemistir.yksa ben belleyecem nokianın bi tarafını....

uruno

uruno

Üye
Günaydın sayın nokia yetkilileri.Göndeeerinn la şu belleyi yazıktır.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt