26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sanki avrupaya geldi resmi sürüm yayınlanmadıki atıp tutuyor millet yazarlar bile atıyor bol keseden:alkis

----------Eklendi @ 15:42:35 ---------- Yazıldı @ 15:40:18 ----------

:hehe: :kop:

Evet ya iyi sallıyorlar..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
amannnn bir umuttur gidiyoruz belle ben bile bu kadar telefona aşık biriyim sıkıldım belleden arayüz olayı hep canlı tutulması gerken bir şey bir vakitten sonra sıkıyor. keşke carla ve donna güncelemesi bize de gelse :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben onu fark etmedim bak sen birde bizi ''ti'' ye almış andro-it çi seni :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
amannnn bir umuttur gidiyoruz belle ben bile bu kadar telefona aşık biriyim sıkıldım belleden arayüz olayı hep canlı tutulması gerken bir şey bir vakitten sonra sıkıyor. keşke carla ve donna güncelemesi bize de gelse :ağlarım:

Bu kadar ağırdan alan bir firmaya bel bağlarsak,Donna gelse bile sıkılırız..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
valent

valent

Üye
En fazla bir ay içersinde telefonlarımız orjin belleye kavuşacak sorunsuz sıkıntısız çıkarsınlarda stabil olsunda bekleriz bir ay daha

distakjo

distakjo

Üye
Belle gelse de şu konu kapansa :D

uruno

uruno

Üye
Şu belle gelsin adağım olsun ; Evlenince 4 tane kız çocuğu yapacam isimlerinide anna,belle,donna,carla koycam:zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MertcaN9
valent

valent

Üye
Belle gelmedikce bu konu rekor kırar uzaaar gideeer :horse:

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle gelince kilitlenir kurtuluruz .

valent

valent

Üye
Aynen öyle millet belle gelmeyince hırsını konudan alıyor sanki :kop:

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye

Nokia will start rolling out the Belle update to its older Symbian^3 devices from next week, almost two weeks ahead of the original launch date. Earlier it was reported that the Belle update would arrive as early as February 2012. However, Nokia answered a question on its Twitter account about the Nokia Belle update, hinting that the update will arrive as soon as next week. The first devices that will be updated to Belle include the Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500

Nokia , onun eski Symbian Belle güncelleştirme inişli çıkışlı başlayacak ^ 3 cihazlardan gelecek hafta, orijinal neredeyse iki hafta öncesinde denize indirmek tarih. Daha önce Belle güncelleme Şubat 2012 gibi erken varmak bildirildi. Ancak, Nokia güncelleştirme önümüzdeki hafta olan en kısa sürede ulaşacaktır dayatma onun heyecan hesap Nokia Belle güncelleştirme hakkında bir soru cevap. Belle için güncelleştirilen ilk cihazlar dahil Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia x 7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 ( )

valent

valent

Üye

Nokia will start rolling out the Belle update to its older Symbian^3 devices from next week, almost two weeks ahead of the original launch date. Earlier it was reported that the Belle update would arrive as early as February 2012. However, Nokia answered a question on its Twitter account about the Nokia Belle update, hinting that the update will arrive as soon as next week. The first devices that will be updated to Belle include the Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500

Nokia , onun eski Symbian Belle güncelleştirme inişli çıkışlı başlayacak ^ 3 cihazlardan gelecek hafta, orijinal neredeyse iki hafta öncesinde denize indirmek tarih. Daha önce Belle güncelleme Şubat 2012 gibi erken varmak bildirildi. Ancak, Nokia güncelleştirme önümüzdeki hafta olan en kısa sürede ulaşacaktır dayatma onun heyecan hesap Nokia Belle güncelleştirme hakkında bir soru cevap. Belle için güncelleştirilen ilk cihazlar dahil Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia x 7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 ( )

Biraz apaçice olmuş :kop:

cimbom04

cimbom04

Üye
Arkadaşlar belle gelse ne olacakki telefon yine aynı sistem sadece isim değişiyor yoksa benmi yanılıyorum biri anlatsın belle yi

valent

valent

Üye
Arkadaşım hiç görmedinmi belleli bir cihaz

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gördüğünü sanmıyorum .

Üst Alt